Paroubkova bouřlivá oslava: Přišla i policie! Kvůli rušení nočního klidu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Paroubkova bouřlivá oslava: Přišla i policie! Kvůli rušení nočního klidu

Bujarý večírek přerušila hlídka městských strážníků.
Bujarý večírek přerušila hlídka městských strážníků.

PRAHA – Na středeční velkolepou oslavu 55. narozenin šéfa ČSSD Jiřího Paroubka, které se zúčastnilo na 200 lidí, dorazila nakonec i policie! Kvůli rušení nočního klidu! Dva městští strážníci těsně po půlnoci přišli do hotelu Kampa, kde párty probíhala.


„Zástupce hotelu jsme upozornili, že si lidé ze sousedství stěžují na moc hlasitou hudbu. Pokud bychom museli přijet ještě jednou, už by z toho mohl být velký problém,“ varoval jeden ze strážníků.

Na linku 156 volal o půlnoci člověk, který bydlí v blízkosti hotelu Kampa, a stěžoval si na hlasitou hudbu. „Poslali jsme tam dvojici strážníků, aby stížnost prověřili. Po jejich důrazné domluvě se hudba ztišila a už jsme tam nemuseli znovu chodit,“ sdělili deníku Aha! na operačním středisku městské policie.

Kliknutím zvětšeteJak párty probíhala? V šest večer dorazil šéf ČSSD s přítelkyní Petrou Kováčovou (34), která na sobě měla červený top s odvážným výstřihem, sukni a lodičky na vysokém podpatku. Chvíli po nich se začali scházet hosté – např. ministr financí Miroslav Kalousek, šéf ČEZu Martin Roman, expremiér Stanislav Gross, herečka Kateřina Brožová, bavič Jiří Krampol nebo hokejista Jiří Šlégr.

Paroubek dostal zajímavé dárky. Např. dort ve tvaru Strakovy akademie, sídla vlády. A k němu meč, aby ho mohl »rozsekat«. „Miřte na pracovnu předsedy vlády,“ radil Paroubkovi stranický manažer Jiří Havlíček. Šéf ČSSD se pak zděsil kvůli křeslu, které dostal. Kliknutím zvětšete„To má být invalidní vozík?“ ptal se. Dostalo se mu odpovědi, že ho má na přemýšlení v době, až bude ve Strakově akademii. Kliknutím zvětšetePřítelkyně Petra mu dala mj. župan. Oslava, kterou šéfovi ČSSD měla jako dar zaplatit vídeňská sociální demokracie, přišla na 60 735 korun. Paroubek se pak ale rozhodl darovanou částku věnovat nadaci své stále ještě manželce Zuzaně Paroubkové. Oslavu tedy nakonec zaplatí z vlastní kapsy. „Jste první, kdo mi to říká. Musím se na to manžela zeptat,“ řekla deníku Aha! paní Zuzana.

A kde byla paní Zuzana...?

ÚSTÍ NAD LABEM (bem) – Paní Zuzana Paroubková, stále ještě žena šéfa ČSSD, na oslavu jeho narozenin z pochopitelných důvodů nepřišla. S manželem se tak domluvili… Kliknutím zvětšeteVčera pak navštívila dětský domov Střekov v Ústí nad Labem. Nejdřív si prohlédla nově zrekonstruované prostory dětského domova, které poskytne bydlení 32 dětem. „Je to opravdu krásný,“ kývala hlavou. Pak se sešla s dětmi, které se k ní hned hrnuly, a paní Zuzana si s nimi dlouho hrála. Dětské pozornosti neunikl ani její jezevčík Andy, děti ho neustále hladily. Paní Zuzana pak rozdala dárky – panenky, společenské hry, sladkosti, knížky. „Chtěla bych tady paní zástupkyni ředitelky nabídnout zimní rekreaci pro děti i doprovod v Peci pod Sněžkou,“ překvapila nakonec vedení domova paní Zuzana.


Autor: (tk)
Foto Aha! – Alexandr Malachovský

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.