Michal (24): Naboural tátovi auto! Ze strachu se oběsil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Michal (24): Naboural tátovi auto! Ze strachu se oběsil!

V těchto místech se Michal oběsil. Hasiči tělo sundali pomocí výsuvného žebříku.
V těchto místech se Michal oběsil. Hasiči tělo sundali pomocí výsuvného žebříku.

RYCHNOVSKO – Obrovská tragédie! Mladík (24) spáchal sebevraždu pravděpodobně ze strachu před vlastními rodiči. Smutný příběh se začal odehrával v okamžiku, kdy Michal B. havaroval nedaleko Hlinného s otcovou Škodou 120. Bezprostředně po nehodě z místa utekl a od té doby se už nikomu neozval.


Zmizení syna nahlásil otec až druhý den ráno, kdy chlapec nenastoupil do zaměstnání. Téměř okamžitě se rozjela obrovská pátrací akce, do které se zapojilo několik desítek policistů, hasičů i dobrovolníků.

Policie kontaktovala i mobilní operátory. „Pomocí mobilu jsme ještě v noci zaregistrovali jistý pohyb. Proto stále byla naděje, že se mladík někde skrývá,“ řekl deníku Aha! jeden ze zasahujících policistů.

Kliknutím zvětšeteKriminalisté obcházeli s fotografií pohřešovaného mladíka všechny domy v okolí a ptali se místních obyvatel, jestli Michala neviděli. Po několika hodinách neúspěšného pátrání se do akce zapojil i vrtulník s termovizní. Mladíka se podařilo objevit až po 24 hodinách, ve středu před 17. hodinou. Skupina policistů tělo objevila v části obce Brocná zvané Roudné. V oboře nedaleko obce se mladík oběsil. Bylo to zhruba šest kilometrů od místa nehody.

Michal byl klidný a bezproblémový chlapec, a tak si nikdo z jeho blízkých nedokáže tragickou událost vysvětlit. Otázkou tak zůstává, jestli opravdu spáchal sebevraždu z tak banálního důvodu, jako je strach z otce.


Autor: (pes)
Foto pro Aha! – Jan Dušek

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.