Pergnerová má kšeft - 50 tisíc za 30 minut | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pergnerová má kšeft - 50 tisíc za 30 minut

Tereza Pergnerová bude brzy větší hvězdou na Slovensku než u nás.
Tereza Pergnerová bude brzy větší hvězdou na Slovensku než u nás.

PRAHA – Moderátorka Tereza Pergnerová (31) dostala nabídku ze zahraničí, která se neodmítá! Slovenská televize Joj jí nabídla vlastní pořad. A aby snad Pergnerová neodmítla, tak jí nabídli.


Tahají ji na Slovensko!

Moderátorka Tereza Pergnerová (31) dostala nabídku ze zahraničí, která se neodmítá! Slovenská televize Joj jí nabídla vlastní pořad. A aby snad Pergnerová neodmítla, tak jí nabídli i královský honorář. „Nikdy nepracuju jen pro peníze. Ale rozhodně nebudu pracovat za malé peníze,“ řekla deníku Aha! Pergnerová. Podle zákulisních informací Tereza během první řady VyVolených doslova okouzlila ředitele »Jojky« herce Milana Kňažka. A ten se rozhodl ji ve své televizi mít za každou cenu. Ať to stojí, co to stojí! A Tereza prý bude inkasovat padesát tisíc korun za jeden půlhodinový díl své nové show.

Kliknutím zvětšeteTereza Pergnerová (31) se rozhodla dobýt Slovensko. Od června bude mít na slovenské televizi Joj svůj vlastní pořad nazvaný Kúl Klub. „Bude to noční talk show, která se bude vysílat jednou týdně,“ popisuje nový pořad Tereza. Na Slovensku z ní navíc chtějí udělat superhvězdu! A ještě jí za to nabízejí statisíce měsíčně, což už je pořádný balík peněz...

Slovenská televize Joj se zamilovala do českých moderátorů. Po Janu Krausovi bude mít na »Jojce« svůj vlastní pořad i Tereza Pergnerová. „Bude to late night show nazvaná Kúl Klub. Budu mít vždy dva hosty – jeden bude hvězda šoubyznysu a ten druhý bude leckdy neznámý člověk, který má nějaký silný příběh. A rozhodně se nebudeme bavit jen o příjemných věcech. Premiéra by měla být už 8. června,“ prozradila exkluzivně deníku Aha! Pergnerová. Kúl Klub se bude vysílat jednou týdně. „Každých čtrnáct dní pojedu na Slovensko a natočím najednou dva díly. Díky tomu budu mít dost času věnovat se Samuelovi, což pro mě bylo nejdůležitější,“ dodala moderátorka. „Chtěli bychom tímto pořadem oslovit hlavně mladé. Tereza je na Slovensku velmi populární už od dob Esa a teď všechny znova nadchla jako moderátorka VyVolených,“ řekl Aha! mluvčí televize Joj Ľudovít Tóth. Podle zákulisních informací nápad angažovat Pergnerovou nejvíce nadchl ředitele Jojky Milana Kňažka. „Jsem hrozně ráda za to, jak mě na Slovensku berou a jakou mi nabídli šanci. Ale protože jsem Češka, tak bych byla ráda, kdybych něco podobného mohla dělat i v Česku. Třeba se to jednou podaří,“ zasnila se Tereza. Předmětem spekulací zůstává i Pergnerové honorář. „To je intimní věc, navíc ve smlouvě je řečeno, že se to nesmí prozrazovat. Každopádně já nikdy nic nedělám jenom pro peníze. Na druhou stranu ale zase nebudu pracovat za malé peníze,“ s úsměvem odpověděla moderátorka. Podle odhadů by za jeden díl mohla dostat až padesát tisíc slovenských korun. Měsíčně by si tak vydělala statisíce. A k tomu z ní chce »Jojka« udělat doslova superhvězdu!


Autor: Josef KOUKOLÍČEK
Foto: TV Prima

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.