Paroubkův velký mejdan: Od přítelkyně Petry dostal župan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Paroubkův velký mejdan: Od přítelkyně Petry dostal župan

Paroubek dostal od kolegů z Lidového domu obrovský dort ve tvaru sídla vlády – Strakovy akademie.
Paroubek dostal od kolegů z Lidového domu obrovský dort ve tvaru sídla vlády – Strakovy akademie.

PRAHA – Šéf ČSSD Jiří Paroubek včera slavil své 55. narozeniny. A velkolepě! Na párty v luxusním hotelu Kampa Park dorazilo přes 200 hostů. Oslavu předsedovi ČSSD zaplatili rakouští sociální demokraté. Nájem za hotel měl ale zdarma.


Paroubek si narozeninovou párty užíval a popíjel moravské vínko. „Potěšilo mě, že přišlo tolik lidí,“ řekl deníku Aha! spokojený oslavenec. Paroubek poprvé slavil narozeniny i s přítelkyní Petrou Kováčovou, která celý večer rozdávala úsměvy na všechny strany. Paroubek od ní dostal hned čtyři dárky. Největší radost mu udělal froté župánek. Zato jeho stále ještě manželka Zuzana na oslavu nedorazila - Paroubek deníku Aha! řekl, že se tak spolu dohodli. Mezi hosty byl např. ministr financí Miroslav Kalousek, šéf ČEZu Martin Roman nebo expremiér Stanislav Gross. Nechyběli ani české celebrity jako Kateřina Brožová nebo Jiří Krampol. Pozvánku dostal i Václav Klaus, ten se ale omluvil a poslal blahopřejný dopis.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (pol)
Foto Aha! – Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.