Chtěli upálit majitele domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Chtěli upálit majitele domu!

V tomto domě se odehrálo dramatické přepadení.
V tomto domě se odehrálo dramatické přepadení. (pro Aha! – Karel Janda)

OLDŘIŠOVICE – Petr Szotek (57) z Oldřišovic si pronajal spodní patro rodinného domu. Žena, která zde měla bydlet, ale do domku pustila dvojici cikánů (19 a 23). Ti majitele domu přepadli, vodítkem na psy a kabelem ho svázali do kozelce a začali krutě mučit. Jeho kamaráda také drželi v šachu. „První bil Petra jako smyslů zbavený.

Skákal mu po hlavě, kopal ho do žeber. Druhý mi držel pod krkem nůž. Chtěli, ať jim dá PIN ke kartě a klíčky od vozidla,“ řekl Aha! roztřeseným hlasem kamarád pronajímatele Andrzej. „Petr jim ale nechtěl nic říct, a tak vzali tekutý podpalovač a polili mu nohy a krk, že ho zapálí. V té chvíli se mi podařilo vyskočit z okna a zavolat policii. To Petrovi zřejmě zachránilo život, oni by ho snad opravdu upálili,“ dodává Andrzej. Jednoho z pachatelů policisté chytili kousek od místa činu. Druhého pak objevili zastlaného v úložném prostoru válendy v domě, kde k přepadení došlo. Napadený Szotek leží v třinecké nemocnici se třemi zlomenými žebry, četnými zhmožděninami a podlitinami na celém těle.

14.8.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.