Další krvavý víkend na silnicích | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Další krvavý víkend na silnicích

Pátek 21,30 hodin
Na silnici u Březové na Sokolovsku zemřel v pátek večer mladík (22)…
Pátek 21,30 hodin Na silnici u Březové na Sokolovsku zemřel v pátek večer mladík (22)… (pro Aha! – Policie ČR)

SOKOLOV – Zatáčka smrti! Tak by se mohl jmenovat nepřehledný úsek silnice u Březové na Sokolovsku. Zkraje víkendu se tu krátce po sobě staly dvě vážné nehody. Při první zemřel mladík (†22), při druhé se těžce zranila žena (37).

Zatáčka smrti! Tak by se mohl jmenovat nepřehledný úsek silnice u Březové na Sokolovsku. Zkraje víkendu se tu krátce po sobě staly dvě vážné nehody. Při první zemřel mladík (†22), při druhé se těžce zranila žena (37).

Muži (†22) za volantem mazdy se stal osudným spěch. Pro předjetí dvou náklaďáků si totiž vybral nepřehlednou zatáčku. Když se v protisměru vynořil jiný vůz, nestihl už manévr dokončit. Při střetu sám zemřel, ve druhém autě byli čtyři lidé zraněni. V sobotu v půl deváté ráno se jen o pár metrů dál stala další vážná nehoda. Řidička chrysleru (37) se v protisměru srazila s náklaďákem. „S vážným zraněním ji vrtulník transportoval do plzeňské nemocnice,“ řekla mluvčí sokolovské policie Andrea Kávová.

Ve stejné době bourali u Předslavic na Strakonicku i tři muži ve felicii. Vůz v zatáčce vyjel ze silnice, narazil do stromu, převrátil se, zhruba 20 m klouzal po střeše a pak začal hořet. Dva zřejmě opilí muži (22 a 29) vyvázli se zraněním, třetí (†23) uhořel. Policie zatím neví, kdo auto řídil.

U Vysoké na Plzeňsku zase včera ráno rychle jedoucí golf vyjel ze silnice, prolétl mezi stromy podél příkopu a zase se na silnici v kotrmelcích vrátil. Řidiče náraz z auta vymrštil do vzduchu, při příjezdu záchranářů ležel zraněný na silnici pár metrů od svého auta.

U Horek na Kutnohorsku mezi Čáslaví a Kolínem se v sobotu dopoledne srazilo dokonce 13 aut. Řetězová nehoda si naštěstí vyžádala jen dvě lehká zranění.

U Vranovic na Brněnsku ale lidé zase umírali. Při srážce auta s motorkou zahynuli motorkář i jeho spolujezdec. Řidič motorky jel asi moc rychle, nezvládl zatáčku a narazil do protijedoucího auta.

Nehoda se nevyhnula ani houkající sanitce s pacientem. Včera odpoledne nedal u Losiné na Plzeňsku záchrance přednost řidič formanu, dva lidé byli zraněni.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.