Záhadná nehoda. Proč řidič (†34) nebrzdil? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Záhadná nehoda. Proč řidič (†34) nebrzdil?

Náklaďák se převrátil do vyschlého koryta řeky.
Náklaďák se převrátil do vyschlého koryta řeky. (pro Aha! – Policie ČR)

VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Série podivných nehod na Zlínsku pokračuje. Na silnici u Vysokého Pole na Valašskokloboucku havarovalo nákladní auto. Sjelo ze silnice a převrátilo se do vyschlého koryta řeky. Na vozovce ale nezůstaly žádné brzdné stopy.

Série podivných nehod na Zlínsku pokračuje. Na silnici u Vysokého Pole na Valašskokloboucku havarovalo nákladní auto. Sjelo ze silnice a převrátilo se do vyschlého koryta řeky. Na vozovce ale nezůstaly žádné brzdné stopy.

„Jel jsem okolo a všiml si převráceného auta. Tak jsem zastavil a šel se podívat, co se stalo. Bylo to hrozné. Řidič byl v kabině zaklíněn a já nemohl nic dělat, jen zavolat záchranku,“ popsal Aha! situaci kolemjedoucí řidič.

Přivolaný doktor musel počkat, až řidiče (†34) nákladního vozu z Hvozdné hasiči vystřihnou ze zcela zdemolované kabiny. Když se k němu konečně dostal, byl řidič už mrtvý. „Vyšetřujeme hned dvě verze nehody. Buď řidič usnul, nebo měl náhlé zdravotní komplikace,“ sdělila Aha! zlínská policejní mluvčí Jana Bartíková. O případné sebevraždě nechtěla spekulovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.