Zuřivý muž (60): Chtěl vyvraždit příbuzné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zuřivý muž (60): Chtěl vyvraždit příbuzné!

Do statku včera policie nikoho nepouštěla.
Do statku včera policie nikoho nepouštěla. (pro Aha! – Martin Průša)

PŘÍBRAZ – Krvavá řež jako z akčního filmu se odehrála v noci na včerejšek na dvoře statku v Příbrazi na Jindřichohradecku. Muž (60) tu sekerou napadl snachu (48) a pak se snažil zabít i svého syna (37). Teď je obviněn z pokusu o vraždu.

Krvavá řež jako z akčního filmu se odehrála v noci na včerejšek na dvoře statku v Příbrazi na Jindřichohradecku. Muž (60) tu sekerou napadl snachu (48) a pak se snažil zabít i svého syna (37). Teď je obviněn z pokusu o vraždu.

Vše vyvrcholilo po hádce mezi ženou a jejím tchánem na dvoře domu, kde žili ve společné domácnosti. „Muž nejdříve udeřil ženu pěstí do hrudníku. Když upadla a snažila se vstát, vzal sekeru a zasadil jí ránu do zad mezi lopatky. Poté chtěl napadnout i syna, který mu ale sekeru vytrhl z ruky,“ popsal Aha! případ policejní mluvčí Michal Marušák.

Pak se dal násilník na útěk. Naskočil do auta a ujel. Policisté ho ale po necelé hodině zadrželi a převezli do policejní cely. „Jeho konání je klasifikováno jako pokus o vraždu. Konal totiž s úmyslem usmrtit,“ doplnil mluvčí s tím, že muži teď hrozí osm let vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.