Údajný vrah Martin Ch. (36) u soudu: Na mučení jsme se domluvili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Údajný vrah Martin Ch. (36) u soudu: Na mučení jsme se domluvili!

Martin Ch. podle znalců netrpí duševní nemocí, ale »jen« poruchou osobnosti.
Martin Ch. podle znalců netrpí duševní nemocí, ale »jen« poruchou osobnosti. (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Na sadistických hrátkách jsme byli předem domluveni! To včera tvrdil u soudu o přeživší oběti (16) Martin Ch. (36), obžalovaný z vraždy dívky (†14) v Doubici. 

Bývalý regionální novinář Martin Ch. své výpovědi neustále mění. Nejdříve tvrdil, že měl svoji o 20 let mladší přítelkyni rád, pak zase že se jí chtěl zbavit, ale zároveň ji i finančně zajistit. Jednou řekl, že je mu ukradená, pak zase že se od ní ještě citově neodpoutal. Během celého procesu se přitom ale snaží hodit vinu na ni.

„Na té akci jsme se předem domluvili, proto jsme tu mladší dívku poslali ven se psem,“ řekl u soudu. Jeho přítelkyně prý měla možnost utéct nebo přivolat pomoc. „Nebylo to proti její vůli,“ prohlásil. Dívka přitom při předchozí rekonstrukci ukázala, jak jí nečekaně hodil provaz kolem krku a silně ji škrtil, až ztrácela vědomí. To podle znalkyně odpovídalo zraněním, která utrpěla.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.