Opravdu DĚSIVÉ VIDEO: Pedofil si odvádí svou oběť! Zpátky šel sám… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Opravdu DĚSIVÉ VIDEO: Pedofil si odvádí svou oběť! Zpátky šel sám…

Kamera zachytila dívenku, jak odchází s pedofilem.
Kamera zachytila dívenku, jak odchází s pedofilem.  (Foto: ara)

Nejhorší noční můra rodičů se odehrála v Indii. Teprve šestiletou dívku tam pedofil odlákal ze svatby. V nedalekém lese ji pak brutálně znásilnil a zabil.

Teprve šestiletá dívka se měla svatby ve městě Gwalior účastnit se svými rodiči. O půl dvanácté však byla z oslavy odlákána cizím mužem. Jejich společný odchod zachytila bezpečnostní kamera. Stejný muž se pak na záznamu kamery objevil ještě o tři hodiny později, to už se ale vracel sám.

Po několika hodinovém pátrání bylo tělo dívenky objeveno jen 500 metrů od místa, kde probíhala oslava. „Náš tým se spolu s forenzními odborníky dostal na místo a poté, co místo ohledal je jisté, že o brutální sexuální útok,“ uvedl vrchní velitel policejní stanice Dharmraj Meena s tím, že zločinec použil velký kámen, kterým dívku zohavil a zabil. V současné době policie podezřívá jednoho z pracovníků cateringové firmy.

Video najdete ZDE!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.