Polák nalil saponát do fontány | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Polák nalil saponát do fontány

Polák nalévá saponát do fontány...
Polák nalévá saponát do fontány... (Foto MP Plzeň)

Fontána u památníku Díky, Ameriko připomínala automyčku! V centru Plzně totiž Polák (33) do vody nalil celou láhev saponátu. Pěna se valila všemi směry.

Saponát nalil do fontány Polák, který žije v Česku už 11 let. Během chvíle se pak z kašny valila ven pěna, která přetekla přes okraj na chodník. „Lidé se tam chtěli prát. Udělal jsem to proto, abych je zabavil a oni se nezačali mlátit. Chtěl jsem jen, aby měli radost,“ hájil se Polák.
Muž ale netušil, že jeho počínání sledují bezpečnostní kamery. „Strážníci okamžitě vyjeli na místo a dotyčného muže tam zastihli. K činu se přiznal a dostal pokutu,“ řekla mluvčí strážníků Jana Pužmanová.


Není to poprvé...
Saponát není v plzeňských kašnách ojedinělá záležitost. Loni v říjnu nalil neznámý vtipálek saponát do kašny Anděla na náměstí Republiky. Pěna poškodila technologii čerpání vody v podzemí a oprava vyšla na 7500 korun. Před několika lety pěnila také kašna před vchodem do Západočeského muzea. I tam někdo nalil saponát.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.