Klub dlouhých drápů z Newarku: Péči o nehty mají jako terapii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Klub dlouhých drápů z Newarku: Péči o nehty mají jako terapii

Jejich srazy jsou jako slet nočních můr z Elm Street.
Jejich srazy jsou jako slet nočních můr z Elm Street. (Foto Profimedia.cz)

Říká se, že vzhled nehtů o člověku prozradí ledacos. Někdo preferuje krátké drápky, jiný si je zase nechává narůst. V americkém Newarku zašla skupina třiceti žen v posedlosti délkou drápků tak daleko, že si dokonce založily klub s názvem Bohyně dlouhých nehtů.

Předsedkyní si zvolili majitelku nehtového salonu Mariu Ortiz, která se o drápky ostatních členek zároveň i stará. Při setkáváních si dámy vyměňují názory, poznatky, ale i starosti s touto ozdobou. Některé z nich je mají dlouhé přes 30 centimetrů (!) a jejich opečovávání může trvat i osm hodin či déle! „Být v klubu je pro mě ohromná terapie. Sdílíme spolu všechny své trable i radosti,“ říká Ortiz.

Jejich srazy jsou jako slet nočních můr z Elm Street.


I ostatní ženy vnímají své členství v klubu velmi pozitivně. „Dřív jsem brala drogy. Chodit sem do salonu je součást mé očisty. Peníze, co jsem dřív dávala na narkotika, teď utrácím za úpravu drápků,“ prozradila jiná ze členek.
Dlouhé nehty nade všechno!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.