Ministryně Šlechtová: Jsem stále sledována! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ministryně Šlechtová: Jsem stále sledována!

Karla Šlechtová žije v nejistotě.
Karla Šlechtová žije v nejistotě. (Foto Aha! – Daniel Černovský)

Jako kůl v plotě si teď může připadat ministryně obrany v demisi Karla Šlechtová (41, za ANO), která se poslední dobou potýká s nejrůznějšími problémy. Nejenže neví, jestli bude součástí nové vlády, ale nyní navíc zjistila: „Jsem sledována a nejsou to fanoušci.“

Ministryně tvrdí, že je už asi pět týdnů sledována. „Má ochranka musela zasáhnout. Jediné, co vám k tomu můžu říct, je to, že to nejsou moji fanoušci,“ sdělila Šlechtová. Spojuje to i s tím, že byla včera předvolána na Vojenskou policii jako svědek kvůli nákupu mobilních armádních radarů. O nákupu izraelské techniky začal jednat její předchůdce Martin Stropnického, který ale smlouvu o nákupu nepodepsal. Prý kvůli tomu, že už nebyl čas.


Současná ministryně tvrdí, že má informace o závažných pochybeních této zakázky. Sdělila je i svému šéfovi, Andreji Babišovi (63, ANO), který s ní prý ale nekomunikuje. Šlechtová smlouvu nechce podepsat, protože stále není vyřešeno, jestli lze tyto radary napojit na systém NATO. V nejbližší době by se ministryně měla sejít s prezidentem Zemanem. Na programu bude pravděpodobně i její další působení na pozici ministryně, které zatím není jisté.

Zeman, Babiš, Šlechtová i Duka při pietě na Vítkově: Poklonili se padlým:



Přečtěte si
ellenic
27. 5. 2018 • 11:47

Divná ženská, vlastně na ní je docela málo ženskosti . Hlavně, že vzala svého psa na pietní akci. Tihle lidé, už neví co by, a ještě ke všemu ženská dělá, co dělá ministryni obrany , to už mohl ministra obrany dělat rovnou gynekolog .

Platenik
26. 5. 2018 • 20:40

Může bÿt ráda že aspoň někdo o ni má zájem.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.