Popálená Dana (32) je opět krásná! Odpouštím ti, vzkazuje žárlivé útočnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Popálená Dana (32) je opět krásná! Odpouštím ti, vzkazuje žárlivé útočnici

Dana musela nosit masku.
Dana musela nosit masku. (Foto Profimedia.cz, ara)

Před šesti lety ji zfetovaná žárlivka polila lihem a zapálila. Australanka Dana Vulin (32) utrpěla děsivé popáleniny na dvou třetinách těla a sama se připodobnila k Frankensteinovu monstru. Po více než 200 operacích je ale znovu krásná a šťastná a útočnici odpouští!

Zfetovaná Natalie Dimitrovska vtrhla v únoru 2012 do Danina domu, protože se mylně domnívala, že pohledná blondýna spala s jejím mužem. Chrstla na ni líh a škrtla zapalovačem... „Byla jsem jako lidská pochodeň. Ona tam stála a smála se,“ vzpomíná na útok ženy, kterou soud poslal na 17 let do vězení.

Obejmout synovce

Pro Vulin se na téměř dva roky stala novým domovem nemocnice. Absolvovala na dvě stě rekonstrukčních a plastických operací a laserového odstraňování svrchních vrstev kůže. Ani na okamžik se ale nevzdala. „Sebevražda by byla nejjednodušším řešením, ale nepřipadala v úvahu. Je to klišé, ale má volba zněla: Nikdy nepřestat bojovat. Už kvůli své rodině a synovci. Chtěla jsem ho obejmout, cítit jeho kůži na své,“ líčí Dana, která už nemusí nosit ani speciální kompresní masku.

„Jistě, jizvy budu mít už pořád, ale díky nim jsem jedinečná,“ bere svou situaci s nadhledem.

Nesmyslná nenávist

Je až s podivem, že vůči Dimitrovske necítí nenávist. „Nemá to smysl, odpustila jsem jí. Jsem šťastný člověk, který miluje život. Nehodlám se jí ani nijak mstít, mou jedinou odplatou jsou úspěchy, kterých dosahuji,“ vzkázala Vulin, která o svém drsném příběhu napsala knihu Za co stojí bojovat.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.