Ukryla mrtvé novorozeně do krabice v pokoji dětí (4 a 15): Ženě hrozí 20 let kriminálu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ukryla mrtvé novorozeně do krabice v pokoji dětí (4 a 15): Ženě hrozí 20 let kriminálu

K soudu přivedli ženu z vazební věznice.
K soudu přivedli ženu z vazební věznice. (Foto Aha! – Dan Černovský)

Tajila těhotenství před přítelem i svými dětmi, pak v noci potají porodila ve vaně a novorozenou holčičku nechala zemřít. Poté tělíčko schovala do pračky a následně v krabici na skříň v pokoji syna (4) a dcery (15). Ženě (39) hrozí až 20 let vězení!

Před soudem vypovídala poprvé včera a tvrdila, že do koupelny v pražském bytě na sídlišti Lhotka nevstupovala loni 28. října s úmyslem nechat dítě zemřít. Partnera ale kvůli porodu nevzbudila, nechtěla ho prý obtěžovat. Když śe miminko narodilo, nechala ho několik minut ležet ve vodě obličejem dolů. Utopilo se...


„Už nevím, co bych k tomu řekla. Počítám s trestem, už se na to psychicky připravuji,“ řekla soudu. Nedokázala vysvětlit, proč dítě neodvezla anonymně do babyboxu. Zároveň připustila, že důvodem jejího jednání mohla být tíživá finanční situace. Je proti ní vedena řada exekucí.
K soudu přivedli ženu z vazební věznice.


Policii na ni zavolal její přítel, který požaduje náhradu újmy ve výši 250 tisíc korun. Stejně vysoké částky by měly dostat obě její děti.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.