Z mladých dívek dělal Kamil M. (52) prostitutky: Pannu prodával za 50 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Z mladých dívek dělal Kamil M. (52) prostitutky: Pannu prodával za 50 tisíc!

Kamil H. odmítl, že by s dívkami kupčil.
Kamil H. odmítl, že by s dívkami kupčil. (Foto Aha! – Jana Ulrichová)

Kuplíř, nebo starostlivý »strejda«? Kamil M. (52), kterému za pasáctví hrozí až 12 let, se včera u soudu vymlouval. Dívkám prý poskytl azyl v nouzi, nejmladší (14) z nich chtěl dokonce adoptovat.

Obžaloba muže, který se na venek tvářil jako seriozní podnikatel, viní z kuplířství, obchodování s lidmi a z ohrožování výchovy dětí. Mladé dívky otevřeně nabízel zákazníkům.


Jako dcera...

Kamil M. včera před soudem přiznal, že jedno z děvčat měl nabídnout muži na Českolipsku. Prý kvůli tanci. Ovšem za soulož a felaci s ní měl dostal 4000 korun. Dívce dal 500. „Nechal jsem ji u sebe bydlet. Měl jsem ji jako dceru, dokonce jsem uvažoval, že ji adoptuji. Potřebovala peníze na učebnice do školy, proto jsem jí i její kamarádce domluvil brigádu,“ řekl.


I těhotné...
Movitým klientům podle obžaloby nabízel i pannu (15), nebo těhotné dívky. To ale Kamil M. před soudem popřel. „To jsou neuvěřitelná nařčení,“ prohlásil s tím, že si dívky vše vymyslely jen proto, aby nemusely vracet peníze, které mu dluží.

Mladé má rád
Kamil H. přiznal, že mu muži volali a ptali se, zda nemá nějaké dívky. Na dotaz přísedícího, jak na něj přišli, proč volali právě jemu, odpověděl, že o něm je známo, že se mladými lidmi rád obklopuje. Zprostředkovával prý ale pouze dívky na tanec, nikoli na sex. Sám prý s nimi nic neměl, protože je nemocný.



Vyslechnou 35 svědků
Soud s Kamilem H., kterému hrozí až 12 let vězení, bude pokračovat i v dalších dnech. Trvá totiž na osobním slyšení všech 35 svědků a dvou znalců.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.