Zuzana Paroubková: Vystoupím z ČSSD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuzana Paroubková: Vystoupím z ČSSD!

Zuzana Paroubková (vpravo) a její nadace »Pomoc pro budoucnost našim dětem« předaly šeky šesti dětským domovům.
Zuzana Paroubková (vpravo) a její nadace »Pomoc pro budoucnost našim dětem« předaly šeky šesti dětským domovům.

PRAHA – Zatímco si Jiří Paroubek (54) týden užíval s přítelkyní Petrou Kováčovou (34) v Tatrách, Zuzana Paroubková (50) se věnovala charitě. Včera předala šeky v hodnotě dvou milionů korun šesti dětským domovům na letní dovolenou dětí v Tunisku. Kvůli práci v charitě se také paní Zuzana rozhodla vystoupit z ČSSD.

Včera rozdala dětem 2 miliony korun…

„Charita nemá s politikou nic společného. Proč tedy zůstávat ve straně? Abych platila stranické příspěvky?“ vysvětluje Paroubková.

Zuzana Paroubková také odložila plánovaný oběd se svým stále ještě manželem Jiřím Paroubkem. „Mám moc práce se svým sdružením, a tak jsem mu nabídla, že se půjdeme na společný oběd až přes příští týden,“ řekla deníku Aha! Paroubková, která ve středu oslavila padesátiny. Paroubek jí k narozeninám pouze krátce telefonicky poblahopřál a přidal pozvání na oběd. Dárek ji ale ještě nekoupil. „Neočekávám, že by si na dárek vzpomněl, to už by mně ho dal, když odjížděl na Slovensko,“ řekla smutně Zuzana.

Paroubkové se také nelíbilo, jak se o ni nedávno nepřímo otřela Paroubkova milenka Petra Kováčová, když prohlásila, že ona charitu nikdy dělat nebude. „Mě by zajímalo, co by Kováčová udělala s milionem korun. Určitě by ho nerozdala opuštěným dětem,“ pustila se do ní Paroubková.

Zuzana také prozradila, jak bude trávit letní dovolenou. „Nejprve se chystám s kamarádkou do Rakouska do hor. A pak ke konci pojedu se synem na stejné místo.“

28.7.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.