První setkání Zuzany Paroubkové s vnučkou: »Ahoj Viktorko, jsem tvoje babička!« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

První setkání Zuzany Paroubkové s vnučkou: »Ahoj Viktorko, jsem tvoje babička!«

Paní Zuzana viděla svou vnučku poprvé.
Paní Zuzana viděla svou vnučku poprvé. (: autor)

ŠENOV – Zuzana Paroubková (50) ve středu večer poprvé viděla svou měsíc starou vnučku Viktorku! Na rozdíl od otce dítěte, Jiřího Paroubka mladšího, totiž přijela navštívit maminku Viktorky Kristýnu (26). A deník Aha! byl u toho! „Ahoj Viktorko, já jsem tvoje babička,“ pozdravila vnučku paní Zuzana.

„Maličká je nádherná. Vidět ji je nejkrásnější dárek, jaký jsem mohla dostat,“ rozplývala se dojatá Zuzana Paroubková, která ve stejný den oslavila padesátku. Malou vnučku ještě neviděl její dědeček, šéf ČSSD Jiří Paroubek, který je s novou přítelkyní Petrou Kováčovou na dovolené na Slovensku.

Paní Zuzana se rozhodla strávit den svých narozenin u své vnučky, její maminky Kristýny a jejích rodičů. „Malá je nádherná. Aspoň tady přijdu na jiné myšlenky,“ svěřila se pyšná babička Zuzana. Také malinké přivezla spoustu dárků a z krásné vnučky se radovala společně s maminkou Kristýny. „Když malá zavře oči, tak je to celá paní Zuzana. Jak je otevře, tak je spíš podobná do naší rodiny,“ hádala podobu maminka Kristýny. Ta zase předvedla, jak vzorně a s jakou láskou se o malou stará. A nutno také podotknout, že jí mateřství náramně sluší. Až je s podivem, že Paroubek junior nechal plavat tak půvabnou ženu!

Paroubek mladší se vrátil z dovolené už minulý týden a zatím svoji dcerku nenavštívil. „Jirka slíbil, že za náma přijede, kdy ale nevím. Má hodně práce a mně se to teď taky moc nehodí,“ řekla Kristýna, která se s ním sešla v Praze, aby vyřešili partnerskou krizi. „Na něčem jsme se dohodli, ale teď to nechci komentovat,“ dodala. Zatím vše nasvědčuje tomu, že Kristýna bude bydlet v bytě Paroubkových ve Stodůlkách a Jiří mladší v novém bytě, který je také ve Stodůlkách.

„Jirka se definitivně rozhodl, že se ke Kristýně nevrátí,“ řekl deníku Aha! Paroubkův kamarád, který si nepřál být jmenován.

27.7.2007

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.