Paroubková oslavila padesátku! Oběd s manželem? Možná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Paroubková oslavila padesátku! Oběd s manželem? Možná

Zuzana Paroubková včera slavila 50. narozeniny.
Zuzana Paroubková včera slavila 50. narozeniny.

PRAHA – Zuzana Paroubková, stále ještě manželka šéfa ČSSD Jiřího Paroubka, včera oslavila padesátku! „Ani teď ale nemám moc čas narozeniny slavit.


Mám hodně práce. Příští týden to snad budu mít volnější, tak asi zajdu s přáteli na večeři,“ říká čerstvá padesátnice.

Poblahopřál jí i manžel Jiří Paroubek, který před měsícem oznámil, že má přítelkyni Petru Kováčovou a s paní Zuzanou se rozvádí. „Volal mi a pogratuloval mi. Nabídl mi, že bychom v pátek i se synem mohli zajít na oběd. Když to zvládnu, tak s nimi půjdu, ale mám toho ten den opravdu hodně. Mám naplánované schůzky kvůli letní dovolené v Tunisku pro děti, které organizuje moje občanské sdružení,“ líčí paní Zuzana. Jaké jsou její plány do budoucna? „Chci se intenzivněji věnovat charitě, ve volném čase cestovat a věnovat se svým známým, na které jsem neměla tolik času. A těším se, že si zařídím nové bydlení v bytě po mamince,“ vypráví Zuzana Paroubková. Okomentovala i narození Topolánkova syna Nicolase. Líbí se jí, že byl se svojí přítelkyní Talmanovou u porodu, že jí byl oporou. „Aspoň že se zachoval jako chlap ve chvíli, kdy to Talmanová potřebovala.“


Autor: (tk)
Foto Jakub Ludvík

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.