Nález mrtvého novorozeněte v kontejneru: Obvinění trojnásobné matky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nález mrtvého novorozeněte v kontejneru: Obvinění trojnásobné matky

Žena (29) obviněná z vraždy novorozence už dvě děti má.
Žena (29) obviněná z vraždy novorozence už dvě děti má. (Foto Aha! – J. Ulrichová a Facebook)

Dvě děti se rozhodla vychovat, třetí po porodu hodila do kontejneru! Zemřelo... Žena (29) z Teplic, kterou o víkendu policie obvinila z vraždy novorozence, je teď za mřížemi. V jejím bytě už muži zákona udělali domovní prohlídku.

Mrtvé tělo miminka našel ve čtvrtek bezdomovec. Leželo v kontejneru, přestože 300 metrů od domu matky je instalovaný babybox. Zrůdnou matku policie brzo vypátrala. Žena má už dvě děti, jedno z předchozího vztahu, druhé se současným partnerem. Sousedé tvrdí, že patří mezi sociálně slabší a prý by třetí dítě těžko uživila. Podle policie se žena k otřesnému činu přiznala. „Po porodu dítěti neposkytla dostatečnou péči, v důsledku toho zemřelo,“ řekla policistka Alena Bartošová. Dům, kde obviněná s partnerem a dětmi žije, celou noc střežili policisté. Sousedé byli případem dost zaskočeni.

„Manžel si všiml už dříve, že je těhotná. Já s ní mluvila naposledy v pátek, to už byla po porodu, všimla jsem si, že břicho nemá. Prosila mě o body do Billy. Říkala, že chce za ně deku pro dceru,“ řekla jedna ze sousedek. „Její partner pracuje, peněz nazbyt ale asi neměli. Nájem platili majiteli bytu v hotovosti, někdy jsme slyšeli, jak se na chodbě dohadují, že se s placením zpozdili. Děti ale měli vždy čisté a v pořádku,“ dodala další ze sousedek.


Skončí ve vazbě?
Obviněná žena je od soboty v policejní cele, kde čeká, zda na ni bude uvalena vazba. O té by měl rozhodovat teplický soud během dneška.



Přečtěte si
cukrenka
23. 4. 2018 • 10:34

Existuje sice poporodní trauma, ale též nechápu, že to neřešila jinak .Byla tak osamělá?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.