Odvrácenou tvář hvězdy internetu (24): ŠPINDÍRU odhalila bytná! Šokující FOTOGALERIE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Odvrácenou tvář hvězdy internetu (24): ŠPINDÍRU odhalila bytná! Šokující FOTOGALERIE

Keyla prý dům úplně zničila!
Keyla prý dům úplně zničila! (Foto: Instagram, ara)

Keyla Jenkins má na sociálních sítích statisíce fanoušků. Působí jako módní bloggerka hlavně na youtube a instagramu. Jenže teď vyplulo na povrch její děsivé tajemství. Na úklid jí moc neužije a na uklízečku zřejmě nemá peníze. Ukázala to její naštvaná bytná.

Mladá žena si pronajala dům od Paula a Pauly Hopewoodových. Kvůli neplacení nájemného se ji majitelé pokoušeli dostat z domu poměrně dlouho. Jenže po jejím odchodu se nestačili divit.

 

V domě se našlo mnoho psích hovínek a záclony byly promočené něčím, co páchlo jako moč. Nábytek po Keyle a její spolubydlící zůstal umazaný od make-upu, schody jsou potrhané od zvířecích mazlíčků a zahradu nechaly plnou pytlů s odpadem. „Z toho smradu jsem málem onemocněla,“ přiznala britskému Daily Mailu zoufalá majitelka.

 

Keyla známá hlavně pod přezdívkou Okaylaaa se brání, že Hopewoodovy informovala o tom, že má finanční potíže, prý žádala o splátkový kalendář. O zničeném vybavení domu, zvířecích výkalech a pytlích s odpadem prý nic neví. Jde podle ní o pomstu majitelů objektu. Mrkněte do galerie a posuďte, zda by mohla mladá kráska opravdu žít v takovém bordelu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.