Je Lukáš S. (32) ze Sokolova podvodník a lhář? Desítky žen tvrdí: Vzal si lásku, a hlavně peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Je Lukáš S. (32) ze Sokolova podvodník a lhář? Desítky žen tvrdí: Vzal si lásku, a hlavně peníze!

Fotografie
Fotografie (internal)

Dámy, na tohoto muže, Lukáše S. (32) ze Sokolova, si dejte velký pozor. Nic nedejte na jeho sladké řečičky! Před tím varují desítky žen z celého Česka. Mladý muž podle nich totiž nejdříve slibuje hory doly, a pak tradááá za jinou.

Známost z erotické linky
Asi nejčerstvější zkušenost s ním má paní Hana (53). Ta s Lukášem udržovala téměř roční vztah a dodnes se z toho psychicky vzpamatovává. „Zkontaktovala jsem se s ním na erotické seznamce. V té době byl nemocný a já ho jela navštívit do nemocnice v Praze. Koupila jsem mu tablet, abychom mohli být více v kontaktu. Nakonec tablet skončil v zastavárně, protože potřeboval peníze. A peníze ze mě tahal dál. Celkem to dělá asi 35 tisíc. Platila jsem za něj dluhy a dávala mu na jídlo. Hlavně jsem mu věřila, jenže on měl současně se mnou ještě další ženy, které ho také živily,“ popisuje Aha! paní Hana.

Na ostatní milenky přišla náhodou a zkontaktovala je. Všechny vyprávěly stejný příběh. Vytvořily uzavřenou skupinu na sociální síti, kde se jich podobně zhrzených a podvedených sešlo asi dvacet. Hana se proto rozhodla podat na Lukáše trestní oznámení a varovat ostatní ženy. „Důvod je jasný. Dopouští se podvodného jednání za účelem, abychom se o něj staraly a živily ho,“ dodává zhrzená žena.
4930171:gallery:true:true



Měla život plný lží

Současně s paní Hankou udržoval Lukáš intimní vztah i s Dášou (44). S tou se rovněž »setkal« na seznamce. Ihned ji zahrnoval lichotkami a sladkými slůvky. I ona se do něj po chvíli zamilovala a nastěhovala si ho k sobě domů. „Pár dnů to fungovalo, ale všimla jsem si, že si pořád s někým píše SMS. Tvrdil, že je to kamarádka, která to má v životě těžké, a já mu věřila a dál ho živila. Nasypala jsem do něj tisíce,“ vzpomíná Dáša. Zanedlouho přišlo období hádek. Lukáš žárlil na Dášina bývalého manžela, přitom si sám užíval s několika dalšími ženami najednou. Nakonec se z jejího bytu vystěhoval. „Soužití s ním bylo plné lží. Bylo to hrozné. Proto bych chtěla i já ostatní ženy varovat,“ dodává.
4930169:gallery:true:true

Splácí 80 tisíc
Paní Kateřina (33) se s Lukášem setkala počátkem léta 2013. „Byla jsem po rozchodu s bývalým přítelem zlomená a totálně bez sebevědomí, čehož Lukáš značně využil. Naše první rande bylo v nemocnici, kde pracoval. Lichotil mi, což mi dělalo dobře. Zamilovala jsem se a plánovala s ním budoucnost,“ vypráví paní Kateřina. Ta krátce nato začala s Lukášem bydlet, dokonce ve svém. „Pořád jsem mu něco platila. Tuhle chtěl nové boty, pak zase počítač. Nakonec jsem pro nás sehnala byt a musela si vzít půjčku 80 tisíc, kterou dodnes splácím,“ svěřuje se. I když Kateřině sliboval lásku, vztahy paralelně s ní rovněž udržoval i s jinými ženami. „Hrozně žárlil a dělal scény kvůli kravinám, pořád sám sebe litoval a mě tím psychicky deptal,“ uzavírá.

4930175:gallery:true:true


Případ má policie
„Mohu potvrdit, že jsme obdrželi trestní oznámení a v současné době se případem zabýváme,“ říká policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

A Lukáš mlčí...
Redakce Aha samozřejmě oslovila i Lukáše S.. Poslal ale jen SMS tohoto znění. „Nezlobte se, nebudu se k tomu vyjadřovat.“

Přečtěte si
Labello
20. 4. 2018 • 16:01

To jsou ty ženy tak zoufalé, že musí mít chlapa za každou cenu? A nemůžou být chvilku samy se sebou, než se objeví ten pravý? Je to normální, živit chlapa, starat se o něj jako o dítě? Není! Nejsem si jistá, že by je tato zkušenost vyléčila, většina z nich by to udělala znovu.

marlen5
20. 4. 2018 • 11:50

Co čekaly ty dámy od člověka, se kterým se seznámily na erotické seznamce? Živily ho dobrovolně, žít mu jako lehkoživka mu umožňovaly dobrovolně... už to nebyly žádné nevyzrálé holky. No, v životě se za všechno platí, ale jemu bych to nevyčítala, jen přijímal to, co ony mu nabízely

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.