Paroubek »přišel« o dceru: A za alimenty dá 10 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Paroubek »přišel« o dceru: A za alimenty dá 10 tisíc!

Jiří Paroubek
Jiří Paroubek (Foto: Jakub Poláček)

Opálený po dovolené a v dobrém rozmaru přišel včera expremiér Jiří Paroubek (65) k soudnímu líčení s ženou Petrou (44). Úsměv ale ztratil ve chvíli, kdy soud rozhodl, že milovanou dceru Margaritu (8) dostane do péče matka.

Paroubková s novináři včera nekomunikovala, to její stále ještě muž byl jen o málo sdílnější: „Není to nic příjemného, když se dva lidé rozvádějí.“ Ještě nepříjemnější pro něj byl ale verdikt, podle kterého Margarita zůstane ve výhradní péči Petry. „V současné době by střídavá péče nebyla pro nezletilou dceru ideální, protože je tady jednoznačně preferenční vztah k matce,“ vysvětlil soud. Paroubek má na alimentech platit 10 tisíc měsíčně. Podle soudu na to má dostatečné příjmy, expremiér dříve naznačil, že bere starobní důchod 35 tisíc. Ještě dříve se ale chlubil, že se úspěšně živí spekulacemi na burze a vydělal miliony.

Paroubek prohrál soud o dceru! Petra získala Margaritu do výhradní péče a překvapivé alimenty:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.