Lucie Talmanová: Málem porodila už o víkendu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Talmanová: Málem porodila už o víkendu!

Lucie Talmanová
Lucie Talmanová (Aha! – Marek Pátek, ČTK)

PRAHA – Den D Lucie Talmanové (39, ODS) se nezadržitelně blíží! Termín porodu chlapečka, kterého čeká s premiérem Mirkem Topolánkem (51, ODS), totiž lékaři určili už na čtvrtek! Talmanová ale málem odjela do porodnice už o víkendu! „Teď to ale vypadá, že to na ten čtvrtek skutečně vyjde. Paní Talmanová je ve stavu napjatého očekávání.

Věci do nemocnice má sbalené

Stejně tak tatínek,“ řekla deníku Aha! mediální poradkyně Talmanové Zuzana Palzer.

Podle ní vedra, která v Česku panovala v minulých dnech, nedělala místopředsedkyni Sněmovny vůbec dobře. Talmanová, která čeká svoje první dítě, kvůli nim poslední dny takřka nevychází z domu. Naštěstí se jí díky většímu volnu může věnovat i premiér Topolánek.

Podle zdroje blízkého Lucii Talmanové byl její porod na spadnutí už o víkendu. „Lucie i tatínek byli pořádně nervózní, kvůli těm bouřkám a změnám tlaku už jsme mysleli, že Lucie porodí o víkendu. Nakonec ale bouřky přežila, takže to vypadá, že skutečně porodí až ve čtvrtek,“ líčí poslední dny Talmanové před porodem její blízká kamarádka. „Už od soboty má sbalené věci do porodnice. Taška stojí připravená v předsíni,“ dodává náš zdroj. A mají už rodiče pro miminko připravené jméno? „Ne, pořád platí, že se Lucie rozhodne až podle toho, jak bude miminko vypadat. Prostě uvidí svoje miminko a hned bude vědět, jaké jméno se pro ně hodí. Vybírat se bude z pěti jmen. Stejně tak se Mirek Topolánek až při cestě do porodnice rozhodne, jestli bude u porodu, nebo ne. S Lucií ale samozřejmě pojede v každém případě,“ říká kamarádka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.