Podle policie Renata L. (27) vraždila: Za otce se mstila nožem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Podle policie Renata L. (27) vraždila: Za otce se mstila nožem!

Dům, kde usmrcený muž bydlel v suterénu.
Dům, kde usmrcený muž bydlel v suterénu. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Renata L. (27) údajně v afektu a opilá vytasila nůž na Jiřího G. (†40). Mstila se za svého otce, jehož měl Jiří přepadnout i zbít. Nožem bodla natolik silně, že muž neměl šanci přežít.

„Hádali se a byli ožralí. Přiběhla ta paní a píchla ho do plic, až krev stříkala. Lehl a vykrvácel,“ popisuje situaci soused (17), který incident v noci na neděli viděl vlastní oči. Podle jiného souseda byla za vším Renatina msta. „Říkalo se jí tu Kača. Jirka prý napadl a zmlátil jejího tátu. Zapřísahala se, že si ho najde, tak si ho i našla a zabila ho,“ popsal.

Hrozí jí až 16 let

„Muž (†40) v okamžiku příjezdu záchranářů nejevil žádné známky života a zasahující lékař u něj zjistil poranění bodného charakteru. Na místě podlehl svému zranění,“ konstatoval záchranář Lukáš Humpl. Renatu zadržela policie. „Kriminalisté obvinili ženu z těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti. Hrozí jí až 16 let vězení,“ řekla policistka Soňa Štětínská.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.