Kyselinou popálila v plzeňském erotickém klubu 3 lidi: Útočnice je v cele | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kyselinou popálila v plzeňském erotickém klubu 3 lidi: Útočnice je v cele

Kyselinou popálila v plzeňském erotickém klubu 3 lidi
Kyselinou popálila v plzeňském erotickém klubu 3 lidi (Foto Aha! – R. Vébrová)

Divoká šarvátka v nočním erotickém klubu v centru Plzně vzala v sobotu nečekaný konec. Žena (46), zřejmě prostitutka, zaútočila nejspíš kyselinou. Poleptala 3 lidi, kteří skončili v nemocnici, útočnice v policejní cele.

Útoku předcházela uvnitř klubu potyčka, během které byl jeden z mužů poraněn na hlavě. Poté útočnice polila další dva muže (39 a 26) a ženu (33) chemikálií. „Konkrétní složení zjistíme až výsledků expertiz,“ řekla policejní mluvčí Pavla Burešová. Prvorní informace hovořila o kyselině sírově, později se spekulovalo o prostředku na čištění odpadů.
Nejvážněji poleptaná se léčí na specializovaném pracovišti v Praze. Oba muži skončili v plzeňské fakultní nemocnici, jednoho následně převezli do vinohradského popáleninového centra. Stav zraněných je stabilizovaný.

Útočnice se sama lehce poleptala, po ošetření ve špitále ji převezli do cely. „Byla vyslechnuta, obvinění zatím nepadlo,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Burešová. Čeká se i na to, co řeknou o incidentu ostatní zranění. „Ti, s ohledem na zdravotní stav, nebyli ještě všichni vyslechnuti,“ dodala Burešová.

V plzeňském nočním klubu útočila žena kyselinou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.