Drsný útok v plzeňském nočním erotickém klubu: Žena (46) polila 3 lidi žíravinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Drsný útok v plzeňském nočním erotickém klubu: Žena (46) polila 3 lidi žíravinou!

Okolí erotického klubu bylo včera celé dopoledne uzavřeno.
Okolí erotického klubu bylo včera celé dopoledne uzavřeno. (Foto Aha! – Romana Vébrová)

Velké drama se odehrálo v jednom z plzeňských nočních klubů na Americké třídě nedaleko centra. Žena (46) zde popadla chemikálii a polila tři lidi. Útoku předcházela potyčka, během které byl jeden muž zraněný na hlavě. 

Žíravina, s největší pravděpodobností kyselina sírová, zasáhla dva muže (39 a 26) a ženu (33). Všechny vážně poleptala. „Zraněná byla transportována vrtulníkem do pražského popáleninového centra FN Královské Vinohrady, dva muže jsme převáželi na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice,“ popsal Aha mluvčí záchranářů Martin Brejcha. Lehce poraněná chemikálií je i samotná útočnice, údajně prostitutka. Spolu s mužem zraněným při prvotním incidentu je v péči chirurgů plzeňské fakultní nemocnice.

Manévry

Noční klub sídlí nedaleko frekventované zastávky hromadné dopravy. Houkající záchranky, hasiči a policejní auta lidi vyděsili. „Viděl jsem tady v tom průjezdu paní, byla jen v podprsence a celá od krve. Na zemi vedle ní ležel zakrvácený chlap,“ popsal Nedělnímu Aha! jeden ze svědků.

Čím útočila?

Případ si převzali kriminalisté. Ti nyní rozplétají důvody ženina hrůzného jednání a také to, jakou látkou ostatní polila. „Přesné složení budeme znát až po provedení chemické expertizy,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Burešová.

Stav poleptaných

Nejvážněji zraněná žena má chemikálií zasažený obličej a dekolt. „Jedná se o nerozsáhlé poleptání, pacientka je ve stabilizovaném stavu,“ uvedla mluvčí pražské vinohradské nemocnice Hana Vránová. Ve stabilizovaném stavu jsou i oba muži ležící v plzeňské fakultní nemocnici.

Není to poprvé

Kyselinou sírovou polil v Plzni před pěti lety bývalou přítelkyni Martinu (29) taxikář Jan Dubský (42). „Z hezké mladé ženy udělal někoho, kdo se bojí jít mezi lidi,“ řekl soudce Tomáš Bouček. Útočník si odsedí 23 let. Napadená oslepla a má vážně poleptaný obličej, nohy, krk, ruce a zažívací ústrojí.

Okolí erotického klubu bylo včera celé dopoledne uzavřeno.




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.