Žena (34) poskytla orální sex ženatému přísedícímu ve vlaku: Důvod šokuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žena (34) poskytla orální sex ženatému přísedícímu ve vlaku: Důvod šokuje!

Ilustrační foto
Ilustrační foto (ilustrační foto ara)

Média a veřejnost v Austrálii šokoval incident, který se stal ve vlaku nedaleko Sydney. Čtyřiatřicetiletá Chantelle Gordon si přisedla k osmatřicetiletému Shaneu Brennanovi. Nejprve pánovi dělala dobře rukou, to jim ale zdaleka nestačilo a tak se žena odhodlala k orálnímu sexu. Vyšetřovatelům poté vyrazila dech, když jim sdělila důvod jejího chování.

„Měla jsem narozeniny a chtěla jsem si dopřát něco speciálního,“ odůvodnila incident Chantelle. Zvláštní na tom ale je, že narozeniny měla až v lednu 2018 a incident se stal už v prosinci 2017. Páreček při divokých hrátkách zachytila bezpečnostní kamera a personál vlaku okamžitě zavolal policii. Shane musí zaplatit pokutu 700 dolarů, Chantelle stále na trest čeká.

Peníze ani ostuda zmíněného aktéra ale rozhodně netrápí tolik jako to, že o incidentu ví i jeho žena, se kterou má tři děti. Někteří lidé holt ztrácí veškeré zábrany a chovají se jako divoká zvířata. Snad si to oba dostatečně užili, když nyní mají tolik problémů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.