Holčičku (†2) nezabil zloděj! Má v tom prsty její matka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Holčičku (†2) nezabil zloděj! Má v tom prsty její matka

Nevlastní matku malá Kiara milovala
Nevlastní matku malá Kiara milovala (facebook)

Včera jsme vás informovali o tragédii, která se stala v Anglii. Kim Rowlandsová v pondělí oznámila policii, že jí někdo ukradl auto, ve kterém seděla i její dcerunka Kiara. Auto poté našli v řece Tiefi a holčička v autě zemřela. Nyní se zjistilo, že vše bylo jinak – nešlo o žádnou krádež!

V potápějícím se voze zemřela malá Kiara, která měla příští týden oslavit třetí narozeniny. Matka holčičky si myslela, že auto s její dcerou někdo ukradl a tak okamžitě zalarmovala policii. Poté, co jednotky dorazily, se zjistilo, že o žádnou krádež nešlo. Dle tn.nova.cz otec Kiary oznámil médiím, že jeho žena zaparkovala auto na mole před firmou a odběhla si dovnitř pro finanční hotovost. Když se vrátila, auto bylo pryč i s dcerou.

Ukázalo se ale, že sjelo do řeky a odcizení se tak nekonalo. I když se snažili dítě zachránit a letecky ho přepravili do nemocnice, už bylo pozdě. "Velmi děkujeme policistům, kteří neváhali skočit do řeky a celému záchrannému týmu za jejich práci. Bohužel Kiara měla krásný, ale krátký život,"  napsal tatínek děvčátka na sociální síti.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.