Krejčíř je jednou nohou na cestě domů: Jak rozhodne ministr? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krejčíř je jednou nohou na cestě domů: Jak rozhodne ministr?

Michael Masutha
Michael Masutha (Foto Profimedia.cz)

Tento muž rozhodne o nejbližším osudu Radovana Krejčíře (49)! Jihoafrický ministr spravedlnosti Michael Masutha má nyní, po kladném pátečním výroku soudu, 180 dní na sdělení konečného rozhodnutí, zda bude vězeň vydán české justici.

Ministr (52) má ale podle serveru iol.co.za pověst muže, který má rád, když se tak důležité kauzy řeší tvrdě a doma. Přesvědčil se o tom například světoznámý atlet a Krejčířův kamarád Oscar Pistorius (31), kterého Masutha mj. kdysi nařídil vrátit z pohodového domácího vězení zpět do basy.

Jihoafrická novinářka Angelique Serrao vyjmenovává, co všechno Radovan Krejčíř v její zemi způsobil:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
oldedek
19. 3. 2018 • 12:02

Když už referenda, tak referendum např. : "proč tahat tohoto zmetka zpátky k nám - naprosto NECHÁPU - toho, kdo to umožní bych nechal nějaké vrcholové škodní komisi odsoudit za náklady na další právníky, práci na soudech, odebírání kapacity soudům pro jiné potřebnější rozhodnutí, náklady na bachaře, celu, žrádlo pro toto skorozvíře a další a další včetně nervů, které se ním ztratí ... Jen ať si ho černouškové už nyní nechají, bude klid a ušetříme ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.