Dnes premiéra Hapala: Drtivá důvěra fanoušků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dnes premiéra Hapala: Drtivá důvěra fanoušků

Pavel Hapal
Pavel Hapal (Aha! – ČTK – Jaroslav Podhorský)

Důvěra ve fotbalovou Spartu pod novým trenérem až zaráží: 98 tipérů ze sta dává na tikety u sázkovek výhru rudých v Karviné (dnes od 15.00, O2 Sport).

„Poměr sázek je skutečně 98:2 ve prospěch Sparty. Lidi si podle všeho řekli: Hapal lepší než Ital, výhra Sparty musí přijít,“ vyhodnotila mluvčí sázkovky Chance Markéta Světlíková. I podle kurzů je favoritem Sparta: kolem 2,1 na její výhru, zatímco Karviná má 3,7. Přitom pražský tým na jaře získal o dva body méně než jeho dnešní sok bojující o záchranu! I tak sparťani (když mezi ně počítáme ty, kteří na Letenské vsadili) jedou výhru svých ve velkém! „Na zápas Sparty je vsazeno dvakrát víc než na duel o druhémísto Slavia – Olomouc, a dokonce třikrát víc než na Plzeň s Libercem,“ připojil mluvčí Fortuny Petr Šrain.

Od experta Tipsportu zaznělo varování. „V lepších sparťanských dobách by se kurzy pohybovaly úplně jinde, například 6 na Karvinou a 1,5 na Spartu. Rozhodně to pro Spartu nebude role výrazného favorita, i když nový kouč Hapal se na kurzu odrazil, svěží vítr často zabere. Pod Stramaccionim by to bylo horší,“ řekl bookmaker Tipsportu Petr Urbanec.

Nový kouč Sparty Hapal: Žádná tréma! Gáblík!
Koučovat poprvé Spartu v mistráku, to aby měl jeden žaludek jako na vodě a cpal se dietou. Pavel Hapal (48) to má před dnešním ligovým duelem v Karviné (od 15.00 vysílá O2 TV) jinak. Nechal si v jedné vyhlášené pražské restauraci naložit listový salát s gratinovaným kozím sýrem v prosciuttu s lanýžovým medem a karamelizovanými ořechy za 220 kaček. A ještě u toho gáblíku telefonoval. „Nebývám moc nervózní, nervozita mě obchází a dívám se na to s nadhledem. Věřím, že to v Karviné zvládneme, což znamená, že zvítězíme,“ pronesl Hapal na klubovém webu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.