Dívka (13) nebyla panna, vymyslela si znásilnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dívka (13) nebyla panna, vymyslela si znásilnění!

Soudní znalkyně Milada Kristková.
Soudní znalkyně Milada Kristková. (Foto Aha! – Slávka Červená)

Aby utajila sex se spolužáky, vymyslela si znásilnění?! Soud řeší zneužití dvou sester (13 a 14) z Uherskohradišťska. Čin má podle obžaloby na svědomí Lukáš V. (22). Výslech dívek včera ale přinesl do kauzy zvrat.

Starší byla do mladíka zamilovaná a prožila s ním noc u rybníka. Na policii tvrdila, že ji tam napoprvé znásilnil. Pak už souložila dobrovolně. Její sestru měl znásilnit při vyjížďce v autě. Mladík, který k soudu nechodí, vše popírá. A dívky opravdu lhaly.  „Mladší se až na třetím sezení přiznala, že obžalovaný se o styk pokoušel, ale když se bránila, nechal ji,“ uvedla psycholožka a soudní znalkyně Milada Kristková. Znásilnění si vymyslela, protože měla zdravotní potíže a musela na prohlídku. Přišlo by se na to, že už není panna. Styk měla totiž již dříve se dvěma spolužáky! Její sestra ji prý lží o znásilnění chtěla podpořit.
Psycholožka přišla i na další možný motiv obou slečen, proč si vymýšlely. „Mohlo jít ze strany dívek i o pomstu, že si jich obžalovaný moc nevšímá, protože v té době měl přítelkyni,“ dodala znalkyně Kristková.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.