Policii přivolali do pražské školy: Učitel nadýchal 3,5 promile | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Policii přivolali do pražské školy: Učitel nadýchal 3,5 promile

Roman K.
Roman K. (﷯Foto Aha! – Daniel Černovský, ara)

Hodina figurální kresby se v umělecké škole v Praze 3 změnila v kázání kantora, který byl zpumprlíkovaný, jak zákon káže... Kolegové Romana K. (59) dokonce přivolali policii, která mu »diskrétně« pomohla opustit vzdělávací ústav. Ještě předtím ale nadýchal 3,5 promile.

Studenti žižkovské Vyšší odborné školy uměleckoprůmyslové popsali, že patřil k jejich nejoblíbenějším, nejuvolněnějším a nejvtipnějším učitelům. Rady do života jim už dávat nebude. „Ode dneška není naším zaměstnancem,“ řekl včera Aha! ředitel Pavel Kovářík. S tím souhlasí i zástupkyně zřizovatele. „Vedení školy jednalo příkladně. Vyřešili problém obratem, nikdo ze studentů nebyl poškozen a tak to má být,“ uvedla Lenka Němcová, ředitelka magistrátního odboru školství a mládeže. A co samotný učitel? „Mám rodinné problémy,“ vysvětloval ve čtvrtek kolem poledne hlídce, jak je možné, že alkotest ukázal 3,5 promile.

Z této školy vyvedli opilého učitele.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.