Medvědí fotomodel Štěpán miluje lidi: Snímek, prosím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Medvědí fotomodel Štěpán miluje lidi: Snímek, prosím?

Nejradši má Štěpán medvědí objetí.
Nejradši má Štěpán medvědí objetí. (Foto Instagram)

Váží 317 kilo, měří přes dva metry a z jeho zubů jde strach. Medvěd Štěpán je zářným důkazem toho, že první dojem někdy klame. 

I přes svůj hrozivý zevnějšek je to podle majitelů Světlany a Juriho Panteleenkových ten nejpřítulnější mazlíček na světě. Není se čemu divit, že tak mluví, vždyť s nimi v malém domečku na kraji Moskvy žije už 24 let a nikdy s ním nebyl nejmenší problém. Za tu dobu si dokázal díky své milé povaze najít spoustu lidských přátel i mimo rodinu. Nejvíc ze všeho miluje mazlení u televize a strašně rád pomáhá při zalévání zahrady. A když chce někdo snímeček, ochotně mu vyhoví a zapózuje. Lidé si ho na focení rádi a často půjčují.

Kde k němu přišli?

Do rodiny se dostal v roce 1993 jako tříměsíční mládě, když ho v zuboženém stavu našli lovci v lese bez matky. Manželům Panteleenkovým se z médi povedlo vychovat domácího mazlíčka, jak se patří.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.