Z hádky žena vyšla s prasklou lebkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Z hádky žena vyšla s prasklou lebkou!

Partnera zraněné ženy odvezli policisté ještě v noci do cely.
Partnera zraněné ženy odvezli policisté ještě v noci do cely.  (Foto Aha! – David Malík)

Tvrdý dopad měla šarvátka mezi partnery ve Slaném na Kladensku. Žena skončila s prasklou lebkou v nemocnici, její opilý partner (41) v policejní cele.

Drsná hádka se strhla v úterý kolem 20. hodiny. Přivolaní záchranáři našli v bytě ženu, která měla údajně prasklou lebku. „Utrpěla velmi vážné poranění hlavy,“ uvedla mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová. Pacientku pak vrtulník transportoval do střešovické nemocnice.

Kriminalisté mezitím na místě zadrželi jejího partnera a umístili ho do policejní cely. Nadýchal 2,5 promile alkoholu. Zda byla i zraněná pod vlivem alkoholu, ukážou až výsledky lékařského vyšetření. Prvotní informaci, že žena vypadla při konfliktu z okna, policie nepotvrdila. „Co bylo příčinou incidentu a jak došlo ke zranění ženy, šetří kladenští kriminalisté,“ dodala policejní mluvčí Jana Šteinerová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.