Ledecká & Sáblíková: Medailový parádamarš | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ledecká & Sáblíková: Medailový parádamarš

V pátek zazářily medailemi, v sobotu předčila Martinu Sáblíkovou a Evu Samkovou lyžařka Ester Ledecká
V pátek zazářily medailemi, v sobotu předčila Martinu Sáblíkovou a Evu Samkovou lyžařka Ester Ledecká (Barbora Reichová / Sport)

Byl to parádamarš po Koreji. Hokejisté porazili Kanadu »G«, Ledecká vyhrála Super G a se Sáblíkovou si došly pro cenné kovy.

Obě měly vlhké oči i dlaně. „Bylo to ode mě trošku nervózní. Je to poprvé, takže si to můžu dovolit. Příště to snad bude lepší, jestli se mi to ještě povede,“ popsala své pocity z ceremoniálu triumfátorka v superobřím slalomu Ester Ledecká. „Martina mi řekla, že jestli nebudu slzet, že mě zmlátí. A já se jí trošku bojím, ona je silná,“ připojila rozesmátě.


„Ester si to neuvěřitelně zaslouží. Já to s tou holkou strašně moc prožívám a jsem hrozně ráda, že se jí to povedlo,“ povídala stříbrná rychlobruslařka Martina Sáblíková (30).
Zlato, kam se podíváš:
Češi jsou podšívky! Zvláště když mají obří radost a v bundách zlaté podšívky. Sportovní účastníci zájezdu do Pchjongčchangu zašli fandit hokejistům proti Kanadě a začaly k nim doléhat zprávy, že Ester Ledecká sviští po svahu závratným tempem. Když se dověděli, že slavně zvítězila, změnili v hledišti tvář svých svršků. „Obracíme bundy,“ objevilo se bleskově na sociální síti. „Jo tak proto jsou všude zlaťáky, proto má každý obrácený bundy naruby,“ vyhrknul útočník »hokejek« Petr Koukal. „A já myslel, že ty zlatý bundy jsou proto, že nám tak věříte,“ přišel s fórkem obránce Adam Polášek. „Ale ne. Ester je skvělá, klobouček,“ dodal obdivně bek.

Více si můžete přečíst v tištěném nedělním vydání deníku Aha!


Martina Sáblíková si oslavu své stříbrné medaile patřičně vychutnala:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.