Zemřel lobbista Miroslav Šlouf: Muž, jenž stál za úspěchem Zemanovy cesty na Hrad | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zemřel lobbista Miroslav Šlouf: Muž, jenž stál za úspěchem Zemanovy cesty na Hrad

Miroslav Šlouf
Miroslav Šlouf (ČTK)

V necelých 70 letech zemřel v pátek odpoledne bývalý poslanec KSČ a někdejší blízký přítel prezidenta Miloše Zemana, Miroslav Šlouf. LN to řekl zdroj blízký rodině.

Jeho jméno figurovalo v několika politických kauzách, působil také jako vedoucí poradců bývalého premiéra a současného prezidenta Miloše Zemana.  Spojován byl také s kauzou Olovo, tedy dokumentem, který vznikl v okruhu poradců premiéra Zemana (kterým Šlouf šéfoval) a který obsahoval plán diskreditační kampaně proti tehdejší místopředsedkyni Sněmovny Petře Buzkové (ČSSD).

Podle informací LN byl Šlouf od ledna v nemocnici a téměř s nikým nekomunikoval. Trpěl cirhózou jater a měl několik dalších zdravotních problémů.„Je dlouhodobě hospitalizován a nikdo neumí určit, kdy bude možné, aby mohl mluvit s novináři, natož aby ho mohli navštívit,“ uvedl podle iDnes.cz koncem ledna Jiří Bejlovec, který ho v nemocnici často navštěvoval

 

 

  Zemřel Miroslav Šlouf, lobbista, který stál za cestou Zemana na Hrad:

Video se připravuje ...

 

 

 

 

 

 



Přečtěte si
oldedek
17. 2. 2018 • 12:56

Zeman niky žádného kamaráda neměl- snaží se akorát svým tykáním každému s kým se ještě nese-svářil tykat a vzbudit dojem - jenom dojem jak "mu na něm záleží", a pak ho odhodí jako toaletní papír ... Je křivej jako turecká šavle

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.