Velký valentýnský horoskop lásky: Kdo si užije, kdo ostrouhá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Velký valentýnský horoskop lásky: Kdo si užije, kdo ostrouhá!

Kdo si na Valentýna užije?
Kdo si na Valentýna užije? (Foto: ara)

Únor je měsíc, který se nese ve znamení lásky a vášně.  Vévodí mu Valentýn, svátek všech zamilovaných.  Nezadaní budou pro své okolí nesmírně přitažliví a je tu velká šance na seznámení s osudovou láskou.  Zadaní se mohou těšit na romantiku a spalující vášeň.

Beran

Pro nezadané bude ideálním místem pro seznámení sportovní událost, a nemusí jít hned o fotbalový zápas nebo tenisový turnaj. Stačí procházka v parku nebo ve městě, kde můžete lehce natrefit na svou spřízněnou duši. Zadaní se mohou těšit na intenzivnější užívání společných chvil se svou drahou polovičkou.

Býk

Přestože začátek Února býkům příliš nepřál, polovina měsíce bude ideální na randění. Pokud svou drahou polovičku stále nenacházíte, měli byste se zaměřit po zrozencích Ryb. Zadaní v tomto měsíci budou mít nasazené “černé brýle“ a na vše koukat pesimisticky.

Blíženci

V měsíci lásky nad Blíženci drží ochrannou ruku patronka lásky Venuše. Díky tomu mohou Blíženci dosáhnout čehokoliv. Máte-li problém s partnerem, nenacházíte lásku nebo chcete nechat znova vzplanout plamen vášně, máte v tomto měsíci skvělou příležitost. Hvězdy stojí při vás a nic není nemožné.

Rak

Zadaní Raci přestanou pochybovat, zda po svém boku mají dokonalou polovičku a budou si se svým protějškem užívat každou volnou chvilku. Svobodní mají velkou šanci najít tu dlouho hledanou lásku a nepůjde o žádný krátkodobý románek, ale o opravdový vztah plný vášně.

Lev

Pro lvy je druhý měsíc v roce nejen ve znamení lásky, ale především ve znamení sexu. Touha po vzájemném tělesném teplu je intenzivnější než kdy kdykoliv předtím a neděláte si hlavu s tím, zda se jedná o vašeho partnera/partnerku nebo zcela novou tvář. Přesto je potřeba si dávat pozor, aby se vám avantýra nevymkla z rukou.

Panna

Zatímco nezadané Panny se mohou těšit na vzrušující dobrodružství a zajímavé schůzky, zadané si tolik užívat nebudou. Dejte si pozor na komunikaci a raději se vyhněte sebemenší možnosti konfliktu. Pokud půjde opravdu do tuhého, využijte kouzlo svého těla. Při milování člověk vypustí a zapomene na všechno špatné.

Váhy

Ať už máte či nemáte vztah, tento měsíc budou Váhy odborníky v sexu. Své drahé polovičce dopřejete přesně to, co potřebuje. Sex pro vás bude velkou motivací k získání lepší kondice, ale nic se nemá přehánět. Dejte si pozor, aby vám v půlce měsíce nedošel dech.

Štír

Začátek měsíce byl sice ve znamení práce a povinností, ale nadcházející dny vám vše vynahradí. Dostane se vám nejen fyzické, ale také duševní lásky a budete si se svou láskou užívat klidné večery ve dvou. Nezadaní se mohou těšit na seznámení se s půvabným protějškem.

Střelec

Přestože začátek měsíce mohl být pro Střelce ve znamení vášně a sexu, zbytek měsíce už tak růžově nevypadá. Na pozoru by se měli mít hlavně zadaní. Nejen zadané, ale i svobodné bude lákat románek po boku jiných protějšků.

Kozoroh

V měsíci Únor budou mít všichni v tomto znamení sebedůvěry na rozdávání a své kvality dokáže náležitě prodat. Nezadaní mohou v únoru potkat hned několik protějšků a narazit třeba i na osudovou lásku. Pokud již osudovou lásku máte, budete si užívat vzájemnou pohodu a propojení.

Vodnář

Afrodita, bohyně lásky, bude přát hlavně nezadaným. Dostihne dokonce i ty, kteří na lásku zanevřeli nebo na lásku na první pohled nevěří. Vášeň a chtíč z vás udělá jednoho z nejlepších milenců zvěrokruhu. Získáte velkou dávku sebedůvěry a odhodláte se k věcem, na které si normálně netroufnete.

Ryby

Hvězdy zesilují sex-appeal, smysl pro humor a empatii. Nemyslíte pouze na sebe, ale mnohem více času a energie budete věnovat své drahé polovičce. Pokud svou spřízněnou duši stále hledáte, nesmutněte, máte jedinečnou příležitost k osudovému setkání.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.