Silikonové milence koupí dárek k Valentýnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Silikonové milence koupí dárek k Valentýnu!

Proti gustu....
Proti gustu.... (haremdolls.cz)

Myslíte, že umělou pannu na sex si pořizují úchylní nebo frustrovaní muži? Není to tak. To potvrzuje i pan Milan (36) z jižní Moravy!

„Nejsem žádný úchyl, ani nevyhledávám extrémní sexuální praktiky. Jsem naopak velice stydlivý a vždycky jsem měl problém navázat kontakt s normální ženou. I když jsem se s nějakou seznámil, většinou vztah skončil dřív, než začal. Pravda, nejsem žádný krasavec, ale ani ohyzda. Jen mám velice nízké sebevědomí,“ vypráví docela sympatický mladý muž s plachýma uhýbavýma očima. „Žiju na malé vesnici a nepřipadá v úvahu, že bych své sexuální potřeby uspokojoval v nevěstinci. To není nic pro mě. Proto jsem si pořídil Sáru – mojí silikonovou milenku. A je skvělá,“ pochvaluje si Milan.

»Ušitá« na míru

Když před rokem a půl Milan na internetu objevil eshop se silikonovými pannami, váhal jen chvíli. „Nadchlo mě, že si mohu pannu dotvořit přesně podle svých představ. Nechtěl jsem klasiku 90-60-90, ale model trošku plnější a s větším poprsím i pozadím. Mám rád tmavovlásky s kočičíma zelenýma očima. A přesně taková Sára je. Dělá mi společnost, a já s e díky ní necítím tak osamělý. A nyní plánuju koupit jí nějaké pěkné krajkové prádlo k Valentýnu,“ uzavírá své vyprávění Milan.

U jedné nezůstane

Podle provozovatele jednoho z eshopů si 60 % zákazníků pořizuje panny na sex. Ti ostatní kvůli tomu, aby se podobně jako pan Milan, necítili osamělí. „Někteří zákazníci si kupují panny například po rozchodu nebo smrti partnerky, poměrně zajímavá je i skupina klientů, kteří mají doma dva i více modelů. Panny si objednávají třeba fotografové a někteří tvrdí, že silikonové krásky jsou dokonalejší než živé modelky,“ uvádí další prodejce a dodává: „Jeden manželský pár si objednal pannu k vánocům. Jejich sexuální život uvadal, pán měl větší libido než jeho manželka. Než aby si manžel našel milenku nebo chodil do bordelu, dohodli se na kompromisu. Objednali pannu. 

Pánské modely už brzy?

Růžky začínají vystrkovat i ženy. „Ano, i pánské modely začneme brzy dovážet, protože se ozvalo několik zákaznic a zajímaly se o tento sortiment. Plastové muže si také často žádají gayové, takže to už je jen otázka času a budou v prodeji,“ tvrdí jeden z prodejců.

 

Co lze objednat

  • Vybrat si můžete až z 60 typů obličejů
  • Ke každému modelu dostanete například 5 paruk
  • Zvolit si můžete barvu pleti i rasu
  • Panny se dodávají v kostýmu podle přání zákazníka, vedou rajcovní zdravotní sestřičky a latexové oblečky
  • Veškeré tělesné rozměry si volí zákazník
  • Modely se dobře udržují vodou, mýdlem a dětským pudrem
  • Funkční a velice reálný model pořídíte od 40 tisíc korun



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.