Michal Krčmář vystřílel zázračné stříbro! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Michal Krčmář vystřílel zázračné stříbro!

Michal Krčmář na stupních vítězů slaví stříbro ze sprintu
Michal Krčmář na stupních vítězů slaví stříbro ze sprintu (Barbora Reichová (Sport))

Tyhle slzy už na olympiádě v Koreji sotva co překoná. Biatlonista Michal Krčmář (27) se stříbrem postaral o nejpřekvapivější medaili a při emotivním rozhovoru v cíli nemohl kvůli dojetí téměř mluvit.

Je to vlastně takový malý zázrak. Rodák z Vrchlabí stál dosud v kariéře jen jednou na stupních vítězů v rámci Světového poháru. V minulé sezoně byl třetí ve stíhačce v Ruhpoldingu. Dnes zajel životní závod, na střelnici ani jedno neminul a v cíli zaostal jen o 4 sekundy za zlatým Němcem Peifferem.

Při rozhovoru pro Českou televizi se zalykal štěstím. Hlas mu přeskakoval, po tváři se mu koulely slzy jako hrachy. Co chvíli se kousal do rtů, musel dělat pauzy… „Je to neuvěřitelné. Jsem šťastlivec, protože jsem měl dobré podmínky na střelnici a... omlouvám se, nemám slov. Je to krásný den.“ Už zítra může Krčmář skvělé druhé místo zúročit ve stíhacím závodě, do něhož se vyráží s rozestupy ze sprintu. Podobně jako Veronika Vítková, která v sobotu vyválčila bronz…



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.