Sáblíková trénuje oslavy: Chleba místo medaile | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sáblíková trénuje oslavy: Chleba místo medaile

Martina i její trenér Petr Novák mají pořádný hlad po triumfu.
Martina i její trenér Petr Novák mají pořádný hlad po triumfu. (Foto ČTK, Sport – Barbora Reichová)

Z triumfu v Soči měla takovou radost, až málem prokousla zlatou medaili. A tak není divu, že si Martina Sáblíková (30) trénuje skus ještě předtím, než v Koreji naskočí do závodu.

I přes bolavá záda je česká rychlobruslařka jasně odhodlaná dovézt z Pchjongčchangu alespoň jeden titul. „Samozřejmě i proto jsem tady,“ vyhlašuje odhodlaně. V olympijské vesnici už dokonce piluje vítězné oslavy. Jen jí místo placky musí zatím posloužit chleba. Ale co, jestli jí dodá síly pro zítřejší závod na 3000 metrů (12:00, vysílá ČT Sport), nikdo se zlobit nebude.

Na video s Martinou Sáblíkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...


Olympiáda 2018: Začaly zimní olympijské hry v Pchjongčchangu

Jednou z nejsledovanějších disciplín na olympijských hrách v Pchjongčchangu bude hokej. Na ZOH 2018 po letech nebudou startovat ty největší hvězdy z NHL, přesto tým doufá v medaile. S nadějí se vzhlíží i k dalším disciplínám, které jsou na programu. Vlajkonoška české výpravy - snowboardistka Samková, ze snowboardových disciplín ještě Pančochová nebo Ledecká, která si věří i v lyžařské diciplíně. Tradičně se spoléhá na rychlobruslařky Sáblíkovou, ale také Erbanovou. V biatlonu by mohla bodovat Vítková. Českou republiku bude celkem reprezentovat 94 sportovců, což na ZOH rekordní počet.




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.