Hloupý lupič skočil na lep ...místo peněz dostal pouta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hloupý lupič skočil na lep ...místo peněz dostal pouta

Policisté přijíždí k domu, kde zloděj neúspěšně loupil.
Policisté přijíždí k domu, kde zloděj neúspěšně loupil. (Foto PČR)

Na svou hloupost doplatil lupič (50) v Chebu. Mazaný prodavač mu řekl, že pro peníze z tržby musí domů. Tam měli počkat, až je přinese jeho příbuzná, místo ní ale přijeli policisté.

Přepadený muž musel mít pořádný strach, zloděj na něj totiž vytáhl nůž. „Přiložil ho prodavači k zádům, následně ho chytl do »kravaty« a požadoval finanční hotovost,“ popsala policistka Kateřina Böhmová. Obchodník ale zachoval chladnou hlavu a řekl lapkovi, že pro tržbu musí domů, kde byla jeho manželka. „Té muž řekl, že pokud nedostane pět tisíc korun, tak jejího manžela bodne nožem,“ dodala Böhmová.

Nebohá žena sice viděla nůž na krku svého chotě, i tak ale zloději řekla, že pro takovou částku musí k příbuzné. A on svolil! Venku rychle vytočila 158 a vše nahlásila. Její muž se mezitím z lupičova sevření vyprostil a oba utekli před dům. Tam se k nim po chvíli přidal i sám zloděj v domnění, že se konečně dočká vytoužené hotovosti. Místo toho ale přijeli policisté, kteří ho zadrželi. Teď mu hrozí až deset let za mřížemi.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.