Je rozhodnuto: Hlavou státu zůstává Miloš Zeman | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Je rozhodnuto: Hlavou státu zůstává Miloš Zeman

Ve štábu Miloše Zemana se začíná slavit
Ve štábu Miloše Zemana se začíná slavit (Jakub Poláček Blesk)

Skončilo druhé kolo prezidenstkých voleb a ve štábu Miloše Zemana (73) se už slaví. Bývalý předseda Akademie věd ČR Jiří Drahoš boj o Hrad prohrál, a tak se změna nekoná.

V 15:48 Miloš Zeman zavítal mezi své stoupence a ti ho přivítali písní Ach synku synku. Tak začalo další kralování prezidenta, který tuto pozici obhájil podruhé.

v 15:55 uznal Jiří Drahoš porážku a Miloši Zemanovi pogratuloval.

„Naděje na změnu zhasla,“ napsal Kalousek na Twitteru v době, kdy chybělo sečíst ještě asi 8 procent okrsků.

Výsledkem voleb jsem zklamán. Sluší se blahopřát Miloši Zemanovi, přestože mým favoritem v druhém kole byl Jiří Drahoš. Občané vysokou účastí v těchto volbách prokázali svůj zájem o budoucnost naší země a to je pro mě povzbuzením. Tím spíše hodlám pokračovat ve veřejném působení," napsal na sociální síť Pavel Fischer

„Pokud zvítězí Miloš Zeman, tak asi budu muset do politiky jít,” uvedl Hilšer.

Více o volbách si můžete přečíst zítra v Nedělním Aha! či na našich stránkách Aha! online.



Přečtěte si
hejhej
29. 1. 2018 • 14:57

robin5: Drahošová žena dělala kampaň v domovech důchodců, stejným způsobem, jako šmejdi, kteří tam chtěli prodat deky.Bohužel při té odporné kampani doprovázela Drahošovou i zpěvačka Rottrová.

hejhej
29. 1. 2018 • 08:56

jity: Pořád melou politici a politologové o rozdělení společnosti. Při sledování jejich vyjadřování, tak nejvíce rozdělují společnost strany ODS, TOP09 a někteří ubozí herci a zpěváci. Názorně to předvedl kandidát Drahoš, který plival špínu na pana Zemana při své kampani a měl taky plnou hubu o rozdělování společnosti a přitom jí rozděloval v přímém přenosu.

-bello-
28. 1. 2018 • 14:08

tulip oni to maj vymakaný ! " Kníže " jim dá bydlení v " svých " ( Českým státem a památkáři opečovávaných) palácích. Jen vzít kolobrndu a zazvonit dole u dveří. Zámecká madame Vopěnková už staví na svařák

-bello-
28. 1. 2018 • 13:54

jity S Mitrofanovem normální lidi už dáááávno neztrácejí čas! Radím totéž. Kromě toho si myslím, že i když uvádí, že se narodil v Rusku, že je to Ukrajinec původem. A můj názor je, že jen blbci ( dosaď i ty z naší vlády - od Havla, přes Schwarzenbergera až po Drahoše ) chtějí po malém Česku, aby s Ukrajinou a jejich bordelem v lidských právech táhlo za jeden provaz a stoplo obchody s Ruskem , zatímco Západ i přes ty kecy o embragu s ním vesele kšeftuje. A můj názor na Ukrajinu je neměnný a to ten, že kdyby Putin zabral celou Ukrajinu bylo by jen dobře.Chovají se tady totiž strašně! A Mitrofanov kope za ukrajinské barvy.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.