Putinova dcera Jekatěrina se v tichosti rozvedla a...Z miliardáře je »chudák«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Putinova dcera Jekatěrina se v tichosti rozvedla a...Z miliardáře je »chudák«!

Vladimir Putin (65)
Vladimir Putin (65) (Foto ara)

Když se rozvádí dcera Vladimira Putina (65), hádejte, kdo odejde od soudu kompletně oškubaný? No, miláček neomezeného ruského vládce asi ne...

Mladší ze dvou prezidentových dcer Jekatěrina (31) se podle informací agentury Bloomberg potvrzených následně i několika ruskými weby rozvedla s manželem Kirillem Šamalovem (35). Tento obchodník je synem Nikolaje Šamalova, finančníka a prezidentova dlouholetého přítele, jenž je akcionářem Bank Rossija, peněžním ústavu ruských elitářů.
Podle deníku Vědomosti se Putin a Nikolaj Šamalov znají už od 80. let, kdy společně sloužili v KGB.

Perspektivní kádr

Mladý Šamalov byl považován za příslušníka tzv. nové ruské šlechty. Má za sebou zázračný vzestup. Když už bylo jasné, že se stane Putinovým zetěm, povýšili ho v holdingu Sibur do vedení a »věnovali mu« 4,3 procenta akcií. O dva roky později »zázračný« mladík odkoupil dalších 17 procent akcií firmy v hodnotě 44 miliard korun.

Když to ale začalo v jeho manželství s Putinovou »Káťou« skřípat, Kirill o sladkou přízeň neomezeného vládce Ruska přišel.

Pomsta mocných

Loni v dubnu už Sibur oznámil, že Šamalov své akcie odprodal vlastníkům holdingu zpět. Na transakci, která měla mít hodnotu mnoha miliard dolarů, ale nevydělal vůbec nic, protože akcie držel jen jako důvěryhodná osoba napojená na Putinovu rodinu. A vlastnictví akcií skončilo s datem rozvodu s prezidentovou dcerou.
Putin tak geniálně ztrestal nevděčného zetě. Kirill ale určitě bídu s nouzí třít nebude, tatínek se o něj jistě dobře postará...

Víte, že...

...Jekatěrina (31) a Maria (32) jsou Putinovy dcery z manželství s Ljudmilou (60), se kterou se prezident v roce 2013 (podle jiných zdrojů 2014), rozvedl?



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.