Pozor, dnes bude 39 °C! Jak přežít tropický den! Hodinu po hodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pozor, dnes bude 39 °C! Jak přežít tropický den! Hodinu po hodině

Koupaliště jsou nyní plná krásných dívek.
Koupaliště jsou nyní plná krásných dívek.

PRAHA – Super letní počasí nás překvapilo náhle a navíc s velkou intenzitou! Déšť a chlad vystřídaly vysoké teploty a žhavé slunce. Meteorologové dokonce museli poopravit své předpovědi.

Super letní počasí nás překvapilo náhle a navíc s velkou intenzitou! Déšť a chlad vystřídaly vysoké teploty a žhavé slunce. Meteorologové dokonce museli poopravit své předpovědi. Místo původně předpokládaných 37stupňů se dnes můžeme těšit na rovných 39 stupňů ve stínu! Nejlepším řešením je proto dovolená a ideálně strávený horký den podle našeho návodu. Neváhejte, možná bude ještě hůř!

7:00 - 8:00 POMILUJTE SE!

Sexuální fajnšmekři vědí, že nejlepší sex se povede hned po ránu, kdy se mužské i ženské pohlavní hormony vyplavují nejsilněji, a chuť na sex stoupá. Přemoci rozespalost se vyplatí!

8:00 NAČERPEJTE SVĚTLO!

Protáhněte se u otevřeného okna! Jasná obloha, která je příjemným kontrastem k šedi uplynulých dnů, vás optimisticky naladí. Že více světla a tepla vylepšuje psychiku, je dávno dokázáno! Takže vzhůru ke světlu...

9:00 SNÍDEJTE ZDRAVĚ!

Dostatek uhlohydrátů v prvním jídle dne je pravým požehnáním pro vaši dobrou náladu. Podpoří totiž tvorbu hormonu serotoninu, který má na lidské naladění přímý vliv! Zejména vhodné je müsli, dále pak oříšky nebo celozrnné pečivo.

10:00 UŽIJTE SI SLUNÍČKO

Během dopoledne není UV záření ještě tak silné. To znamená nejlepší čas pro slunění. Přesto se nezapomeňte pořádně namazat opalovacím krémem. Odborníci doporučují ochranný faktor, který by měl mít minimálně číslo 20!

12:00 K OBĚDU SALÁT

Dostatek vitaminů A,C a E může lidský organismus před následky slunečního záření ochránit zevnitř. K obědu si proto dejte lehký zeleninový salát, zapřisáhlí masožravci mohou přidat tuňáka nebo uzeného lososa.

13:00 MAZLETE SE

Vlivem zkonzumovaného jídla zvolní tělo svůj rytmus. Dojde k opravdovému uvolnění, a to znamená jediné: je tady druhá šance na skvělý sex! Poddejte se něžnostem a partnerskému mazlení.

15:00 VYRAZTE K VODĚ

Přes úmorné horko je potřeba se také trochu hýbat. Ideální je plavání. Rozproudí krev a je to báječná příležitost ke zchlazení. Tak hurá k vodě! Od 16. hodiny navíc sluneční záření opět ubírá na intenzitě.

18:00 DEJTE SI DRINK

Kdo je zvyklý završit úspěšný den sklenicí piva nebo vína, neudělá chybu ani tentokrát. Také játra jsou v tyto dny ve slušné kondici a alkohol odbourávají rychleji. Neznamená to ovšem pít přes míru!

23:00 POBAVTE SE V BARU

Zatímco lidé »skřivánci« v tuto hodinu nejspíš už zamíří do postele, neúnavné »sovy« se mohou ještě pobavit v baru s přáteli. Určitě neuškodí nějaký ten jihoamerický tanec, zpěv či nevinný letní flirt s krásnou blondýnkou či mulatkou.

01:00 SPÁT JDĚTE VČAS!

Nejpozději v tuto hodinu by měly ležet v posteli i všechny »sovy«. V tuto noční dobu se totiž organismus nejlépe zregeneruje. Takže nepropásněte příležitost a uložte se do postele. Je ten nejvyšší čas ke klidnému a zdravému spánku!

10 osvěžujících rad pro úmorné vedro

  • Nenamáhejte se s nafukováním bazénku. Nejrychlejší osvěžení vám poskytne pokropení zahradní hadicí! A když si navíc stoupnete poblíž záhonku, ušetříte si večerní zalévání!
  • Místo vaření a škrábání brambor na bramborový salát nakrájejte na kostky vodní meloun a kozí sýr.
  • Vyzkoušejte sex ve sprše! Zabijete tak dvě mouchy jednou ranou. Sprcha vás osvěží a ještě si »zasportujete«.
  • Chcete si zkrátit čas u vody karetní hrou? Pak vězte, že tou správnou volbou je svlékací poker!
  • Jste závislí na kofeinu? V letním vedru nechte kávovar odpočívat a místo toho si našlehejte lahodné kávové frappé s pár kostkami ledu.
  • Budík je váš kamarád! Přivstaňte si, ať si toho v nádherný letní den stihnete užít co nejvíc!
  • Vydržte vzhůru co nejdéle. V létě nepotřebujeme tolik spánku, a navíc noční život na plážích a ve městech přináší tolik vzrušení!
  • Zkuste spánek pod širákem! Jedna noc po hvězdným nebem se postará o vaši 24 hodin trvající letní náladu!
  • Zmrzlina je okoukaná! Co třeba cucání mražených vinných hroznů, které jste předtím uložili na pár hodin do mrazáku?
  • Pracnou výrobu jemně alkoholické bowle nahraďte rychlým receptem! Co třeba maliny nebo jahody nasypané do sklenice a zalité vychlazeným sektem! Mňam!
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.