Policie oznámila: Vrahy manželů jsme dopadli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Policie oznámila: Vrahy manželů jsme dopadli!

V tomto domě se vražda stala.
V tomto domě se vražda stala. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská )

Už je mají! Policie zadržela v zahraničí dva podezřelé z brutální vraždy manželů (†60 a †54). K tomu došlo na začátku ledna v mobilním domě na Písecku.

Policie 14 dní po nálezu těl manželů ohlásila dopadení dvou podezřelých. „Chtěli jsme uklidnit veřejnost, zejména obyvatele v okolí. Nebudeme ale k tomu nic dalšího říkat. Pokud budou zadržení souhlasit, budou do Česka vydáni přibližně do deseti dnů. Pokud nebudou, může to trvat týdny a možná i déle,“ řekla policistka Lenka Krausová. Policie zatím nechtěla ani potvrdit, jestli jsou zadržení české národnosti.

Někdo je ubodal

Dvojnásobná vražda manželů se stala v neděli 7. ledna v mobilním domě nedaleko Záhoří na Písecku. Na samotě u malého rybníka, kde manželé trávili většinu času, jim někdo zasadil několik bodných ran. Těla našel o den později jeden z jejich synů. Policisté několik dní na místě sbírali stopy, prohledávali široké okolí v rojnici a na pomoc přivolali i policejní potápěče. O pomoc požádali také veřejnost.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.