První setkání kandidátů Zemana a Drahoše : Manévry kvůli debatě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

První setkání kandidátů Zemana a Drahoše : Manévry kvůli debatě!

Hodinový »pokec« Miloše Zemana (73) a Jiřího Drahoše (68) proběhne v Hudebním divadle Karlín.
Hodinový »pokec« Miloše Zemana (73) a Jiřího Drahoše (68) proběhne v Hudebním divadle Karlín. (Foto: archiv Blesku, ČTK)

Oponenti, kteří budou v pátek a sobotu soutěžit o hlasy voličů, a tím pádem i post prezidenta, se střetnou poprvé už dnes večer ve 20:15 v debatě na TV Prima.

Hodinový »pokec« Miloše Zemana (73) a Jiřího Drahoše (68) proběhne v Hudebním divadle Karlín. A televize netradičně rozeslala do médií předem okruhy otázek, na které se bude moderátor Karel Voříšek kandidátů ptát. Na přetřes tak přijdou možné změny ústavy, pravomoci prezidenta, církevní restituce, EET anebo také budoucnost republiky v Unii. Diskutující si také mohou pozvat své hosty.

„Oba týmy mají možnost pozvat si do divadla podporovatele včetně VIP osobností, a to rovným dílem,“ řekl Aha! k rozdělení sedadel za zpravodajství Primy Adam Halmoši. Do divadla se vejde více než 900 diváků, a Prima tak má nelehký úkol. Zajistit bezpečnost všech. U vstupu tak budou nezvykle namontované bezpečnostní rámy a ochranka. „Každý z návštěvníků bude muset projít bezpečnostní kontrolou,“ nastínil Halmoši.

Proč má prezidentská kampaň finanční limity?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zvonekdozahrady
23. 1. 2018 • 20:38

Přesně dle očekávání-Drahoš v debatě jen kuňká ubožák..

hejhej
23. 1. 2018 • 12:56

Drhoš je kašpárek Kalouska, Fialy a pár ubohých herců a zpěváků. Není schopný odpovědět na konkrétní otázku, jen samé vytáčky, je falešný, jako ty jeho brýle bez dioptrii. Když se kandidát na prezidenta sníží a jde oblbovat staré lidi do domova důchodců, stejně i jeho žena, nazývám to hyeninismem. Jsou na úrovní šmejdů s dekama.

iba3
23. 1. 2018 • 11:21

Drahoši, jak si můžete vůbec dovolit špinit prezidenta a sdělovat veřejnosti, cituji: Že Zeman o životě lidí vůbec nic neví",a na jeho spolupracovníky že by jste si posvítil ? Určitě toho ví daleko více než Vy, je s nimi daleko více spjat a soucítí s nimi. Spolupracovníky pana Zemana neznáte, jak si můžete dovolit sdělovat veřejnosti, že by jste si na ně " posvítil" ? On Vám lustruje vaše lidi a spolupracovníka který byl zapletený v korupční kauze ? Styďte se ! Jste bezdůvodně útočný, pomlouvačnýa vůbec z Vás nemám dojem, že Vy by jste se o lidi nějak zvlášť zajímal. Jak jste se vyjádřil o lidech, kteří Vás vypískali v Třinci , Že jsou to samí hlupáci a omezenci. A co jste Vy ? Loutka Kalouskova, Fialova a loutka pražských povalečů kavárníků

zvonekdozahrady
23. 1. 2018 • 08:55

Trapný ubohý papoušek pražský kavárny Drahoš by mohl zazpívat Ach synku....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.