Vynucoval si sex ve výtahu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vynucoval si sex ve výtahu

Podezřelého zachytily kamery v metru.
Podezřelého zachytily kamery v metru. (Foto PČR)

Znásilnit ženu ve výtahu se v Praze pokusil dosud neznámý cizinec. Napadená do něj ale kopala, křičela a nakonec mu nastříkala slzný sprej do očí. Násilník poté utekl.

Muž si svou oběť vyhlédl okolo půl desáté večer. Se ženou vešel do domu a nastoupil s ní do výtahu. „Po rozjetí výtahu se na ženu vrhnul. Uchopil ji za ruku a za hlavu a začal ji líbat,“ popsal útok policejní mluvčí Jan Daněk. Žena s násilníkem natolik statečně bojovala, že když výtah v patře zastavil, sexuchtivý muž raději utekl.

I když k útoku došlo na konci listopadu, policie o něm informovala včera, jelikož se jí zatím nepodařilo agresora dopadnout. Kriminalisté zmapovali jeho pohyb v Pařížské ulici, kde oslovoval další ženy. Pak odjel metrem směrem na Ládví. Mohlo by se jednat o asi 40letého cizince z Ukrajiny nebo Moldávie. Znáte ho? Volejte linku 158.

Podezřelého zachytily kamery v metru.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.