Negativní vlastnosti podle horoskopu: Ryby jsou mrchy, Kozoroh je kariérista! A co vaše znamení? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Negativní vlastnosti podle horoskopu: Ryby jsou mrchy, Kozoroh je kariérista! A co vaše znamení?

Každé znamení má negativní vlastnosti. Jaké jsou ty vaše?
Každé znamení má negativní vlastnosti. Jaké jsou ty vaše? (shutterstock.com)

Všichni dobře víme, že každé znamení horoskopu oplývá řadou negativních vlastností. S trochou nadsázky se nyní podíváme do těch nejtemnějších hlubin vaší duše.

Jaké slabé charakterové stránky mají jednotlivá znamení?

Beran

Beran je jako neřízená střela. Je horkokrevný, nikdy nevyroste z puberty a za každou cenu musí být první. Pokud není vše, jak si představují, vztekají se i kvůli prkotině. Tihle paličáci nejdou pro ránu daleko…

Býk

Většího lenocha než je Býk, bychom hledali opravdu těžko. Zásadně se mu nikam nechce. Nejradši by jenom seděl doma na zadku a cpal se a cpal. Apetit má totiž opravdu velký. Taky je to pořádky škrt a paličák, co hýří předsudky.

Blíženec

Blíženci jsou pěkní pokrytci. Máte-li moc a vliv, vlezou vám do zadku až po paty. Hned za rohem vás ale pomluví. Nic mu není dost dobré, neustále remcá, manipuluje s okolím a je neskutečně povrchní. Přisvojit si cizí zásluhy mu nedělá žádný problém.

Rak

Chceme-li najít v horoskopu citového závisláka, je jím právě Rak. Neštítí se citového vydírání. Ostatním závidí, zároveň každého podezírá, a když se dostane do špatné nálady, připravte se na hysterické výlevy. Sám může ostatní shazovat dle libosti, jakmile mu ale jeho taktiku oplatíte, v mžiku se urazí. Pokud někoho lituje, pak jen sám sebe.

Lev

Lev je namachrovaný macho a princeznička toužící po obdivu v jednom. Arogence, ješitnost a sobeckost je jejich poznávacím znamením. Myslí si, že jsou středem vesmíru. Nemá-li dostatek obdivu a chvály, pak doslova trpí. Pokud vlezete do bytu, kde se to hemží zrcadly, nejspíš tam bydlí právě Lev. Lev je despotický, do všeho se šťourá a myslí si, že má vždy ve všem pravdu (přiznat opak je pro něj nemyslitelné).

Panna

Panna je taková paní učitelka. Všechno ví, všechno zná a vy jste úplně hloupí. Je to prostě pedant a puntičkář. Musí mít dokonale nablýskanou domácnost a jste-li s ní v blízkém vztahu, bude s tím otravovat i vás. Hned se urazí, a pokud ji namíchnete moc, jen tak vám to neodpustí.

Váhy

Váha má potřebu být s každým zadobře. Aby se vám zavděčila, bude vám neustále mazat med kolem huby. Naslibuje hory doly. Máte-li ale společný rozpočet, prachy zmizí, ani nemrknete. Jejich nerozhodnost je ve skutečnosti hlavně čirá kalkulace, pořád totiž uvažují, co se jim nejvíc vyplatí.

Štír

Štír se dokáže perfektně ovládat. Důvěru od něj ale nečekejte, naopak až fanatickou kontrolu. Štír je nejspokojenější, když je u moci a může ponižovat druhé. Dostat se se Štírem do křízku opravdu nedoporučujeme. Neodpustí vám, naopak se vám ještě drsně pomstí. A opovažte se na ně vykašlat, když potřebuje vaši pomoc. Pak mu nebude svaté vůbec nic.

Střelec

Snobácký Střelec si nonstop hraje na něco víc, než ve skutečnosti je. Jakmile má ale splnit, co slíbil, volí strategii útěku. Má fóbii z toho, že se ho někdo bude pokoušet omezovat. Je to kavárenský intelektuál, který má ve skutečnosti v hlavě prázdno. Zato dokáže skvěle urazit každého, takt a empatie jsou mu totiž cizí.

Kozoroh

Kozoroh je hnusný kariérista, který jde pro udržení společenského postavení přes mrtvoly. Zároveň je to hrozná konzerva. V názorech je sto let za opicema, ale hučí je do všech kolem sebe. Odvázat se neumí a do všeho rýpe.

Vodnář

Tváří se jako váš nejlepší kámoš, za zády vás bez mrknutí oka pomluví. Sám by ale chybu nepřiznal, nehrozí totiž, že by sám sebe podcenil. Je to mistr manipulace. Hned se ale urazí a přejde do opozice. Žije v představě o vlastní výjimečnosti a jinakosti.

Ryby

Ryba je pěkná mrcha. Tváří se jako největší neviňátko s hromadou traumat. O tom, co vám říká, ale můžete silně pochybovat, fakta umí skvěle překroutit. Je neskutečně nepořádná a nesamostatná. Většinu času uniká do svých fantazií. K tomu jí pomůže flaška tvrdého. Cítí se totiž jako nedoceněný génius, a tak se systematicky ničí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.