Poprask v Pákistánu: Kvůli Češce (21) padají odměny i obvinění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Poprask v Pákistánu: Kvůli Češce (21) padají odměny i obvinění!

Terezu zadrželi v Pákistánu s devíti kilogramy heroinu v kufru
Terezu zadrželi v Pákistánu s devíti kilogramy heroinu v kufru (Facebook)

Tereza H. byla zadržena v Pákistánu poté, co v jejím kufru bylo objeveno 9 kil heroinu. Její zatčení spustilo pořádný poprask nejen v Česku, ale i v Pákistánu. V souvislosti s jejím zadržením se mluví o odměnách, ale i o skandálním chování celníků.

Tereza byla zadržena na letišti v Láhauru a s kufrem plným drog měla namířeno přes Spojené arabské emiráty do Irska. Podle pákistánského webu Customs Today byli příslušníci celní správy za její dopadení pochváleni a dostanou prý odměnu.

Ovšem Terezino zadržení zaujalo i pákistánskou veřejnost. Na sociálních sítích se totiž objevil snímek, na kterém je Češka a vysocí úředníci celní správy a Federální vyšetřovací agentury. Dívka na snímku nemá pouta, usmívá se a pózuje. „Kdo přesně tu byl zadržený,“ ptá se jeden uživatelů Twitteru. Navíc to vypadá, že se jí dostává až nadstandardní péče, a že má k dispozici i telefon.

O případ zadržené dívky se navíc přetahují hned tři bezpečnostní složky. Protidrogový útvar, letištní policie a celníci. Prostřednictvím oficiálních dopisů se dohadují, který útvar povede vyšetřování. Jenže celníci zatím odmítají její případ komukoliv předat.

Více o zadržené Tereze čtěte ZDE!

Kamarádka zadržené pašeračky Terezy (21): Jak jsme jezdily za klienty do Švýcarska...

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
aveneta
20. 1. 2018 • 18:04

Dobře jí tak...jako prostitutka si určitě vydělala více než holka v supermarketu a ještě jí to bylo málo a zajistě za nemalý obnos pašovala drogy, tak ať padne na hubu a pozná zač je toho loket

kaluze
20. 1. 2018 • 14:39

Kazdy moc dobre ví jaká je dnesní situace ve svete a jak nebezpecny jsou tyhle muslimsky zeme a presto tam lidi jezdí a rizkují svuj zivot a tahle hloupá holka navíc blondynka tam veze jeste drogy komu není rady ...tomu není pomoci.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.